Go Back
+ servings
Udskriv

Verdens nemmeste snack med brie, hasselnødder, spread og basilikum

Ret Snack
Køkken dansk
Keyword Bruchetta, Snack, Surdejsbrød
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 9 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Familiefaren

Ingredienser

Sådan gør du

Den langsomme metode

  1. Tænd ovnen (almindelig) på 120 grader
  2. Sæt hasselnødderne ind i et ildfast fad.
  3. Efter 2 timer har du verdens bedste hasselnødder.

  4. Tag hasselnødderne ud og skru op for varmen til 175 grader varmluft.
  5. Skær to skiver brød - ikke for tykke.
  6. Smør økologisk kikærtesmørepålæg på dem begge.

  7. Skær tykke skiver brieost - der kan ca. være 3-4 stykker på hver.

  8. Tilsæt lidt honning over dem begge.

  9. Tilsæt så en spsk. syltet rød peber på hver.
  10. Sæt nu brødet i ovnen og giv det 3-5 min. til osten er smeltet lidt.

  11. Hak hasselnødderne groft.
  12. Tag brødet ud og tilsæt hasselnødderne.
  13. Lad det køle lidt af og pynt så med basilikum.
  14. Server med det samme.

Den hurtige metode

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Skær to skiver brød - ikke for tykke.
  3. Smør økologisk kikærtesmørepålæg på dem begge.

  4. Skær tykke skiver brieost - der kan ca. være 3-4 stykker på hver.

  5. Tilsæt lidt honning over dem begge.

  6. Hak hasselnødderne groft og læg dem ovenpå brien.

  7. Tilsæt så en spsk. syltet rød peber på hver.
  8. Sæt nu brødet i ovnen og giv det 3-5 min til osten er smeltet lidt.
  9. Lad det køle lidt af og pynt så med basilikum.
  10. Server med det samme.