Opskrift på brunede kartofler der aldrig fejler - perfekt til Mortens Aften og jul...
Her får du en nem opskrift til perfekt brunede kartofler. Der er tips i opskriften, så du med garanti står med et flot resultat til Mortens Aften og jul.
Ret
Julemad
Køkken
dansk
Keyword
Brune kartofler, Julemad, Tilbehør
Forb. tid15minutter
Tilb. tid8minutter
Samlet tid30minutter
Antal4personer
ForfatterFamiliefaren
Ingredienser
1kgsmå kartofler
50 gram smør
sukker til det dækker panden
Tålmodighed
Sådan gør du
Kog kartoflerne og pil dem efterfølgende. Det gøres nemmest når de er varme, skær en lille ridse i kartoflen og træk skrallen af til begge sider.
Varm sukkeret langsomt op på en pande.
Tilsæt smør og lad det hele samle sig.
Tilsæt kartoflerne, sørg for de er tørre.
Lad dem nu stege ved middelsvag varme i 15 min.
Vend dem så lidt som muligt, men ofte nok til de ikke brænder på.