Go Back
+ servings
Udskriv

Pære- og æbletrifli med makroner og flødeskum

Ret Dessert
Køkken dansk
Keyword Æbletrifli, Pære -og æbletrifli, Trifli
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Familiefaren

Ingredienser

  • 2 stk. æbler
  • 2 stk. pærer
  • 2 håndfulde knuste markroner
  • 2 spsk. vand
  • 50 gram sukker
  • 1 stang vanilje
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 dl flødeskum

Sådan gør du

  1. Rengør æblerne og pærerne og skær dem i mindre stykker.

  2. Læg dem i en gryde med vand, sukker, kornene fra vaniljestangen og stjerneanis.

  3. Bring det langsomt i kog.
  4. Lad det småsimre i 20 min. eller til frugterne er udkogte.
  5. Rør det sammen og smag det evt. til med mere sukker.
  6. Sæt det på køl i 30 min.
  7. Når det er kølet af, pisker du flødeskummet.

  8. Find to glas i passende størrelse, mine var på ca. 2 dl.
  9. Start med lidt makroner i bunden.
  10. Tilsæt så frugtmassen og flødeskum.
  11. Fortsæt indtil glasset er fyldt, slut af med flødeskum.

  12. Server straks.