Kom alle de resterende ingredienserne til saucen i en gryde og opvarm til det begynder at simre.
Ca. 12 timer før forventet spisetid lægges stegen i ovnen ved 110 grader.
Et par timer før spisetid skulle stegen gerne have en kernetemperatur på 90 grader, tag kødet ud, dæk med stanniol og sæt til side.
Ca. 1 time før spisetid opvarmes ovnen til 220 grader.
Fjern stanniolet fra stegen og hæld asiatisk sauce over kødet .
Sæt stegen i ovnen igen indtil den har en kernetemperatur på 93 grader.
Tag kødet ud ovnen og træk det fra hinanden med 2 gafler, rør det lidt sammen og server.
Agurken halveres og kernerne fjernes.
Gulerødderne skrælles inden disse inkl. forårsløg skæres i stave og salaten hakkes.
Kom mælk, vand og sukker i en gryde og opvarm til 35 grader, og til sukkeret er opløst.
Fortsæt indtil dejen er lækker, blød og smidig, det tager 10-15 minutter.
Hæld dejen ud på bordet og rul til en stram kugle og læg den derefter i en smurt skål med olie.
Når dejen har hævet, hældes den ud på en flade og rulles til en tykkelse på ca. 5mm.
Undgå at tilsætte ekstra mel eller benyt så lidt som overhovedet muligt.
Smør hver cirkel med et tyndt lag olie på overfladen og fold hver cirkel til en halvmåneform og rul/pres nænsomt.