-
Skyld dit græskar rent for jord.
-
Skær dit græskar ud.
-
Et lille trick er, at ud skærer et tyndt stykke af bunden, så det bliver plant med skærebrættet. Så ruller det ikke rundt.
-
Fjerner indmad med en ske.
-
Find den største gryde du har.
-
Skær hvid og rødløg samt chili ud og svits det i sammen med ingefær og citrongræs i 4-5 minutter.
-
Tilsæt græskarret lidt efter lidt og svits det så godt som muligt. Det er lidt svært for det er meget.
-
Når det er faldet lidt sammen tilsætter du bouillon og vand så det dækker.
-
Tilsæt kaffir limeblade.
-
Lad det nu simre under låg 1 time.
-
Blend nu suppen på en blender men luk den ikke til, så kommer der tryk og du har græskarsuppen i hele huset.
-
Alternativ kan du bruge en stavblender, men det er bedst med en rigtig blender.
-
Tilsæt kokosmælk.
-
Smag nu suppen til med fishsauce, peber, lime og evt. salt.
-
Server med frisk koriander, evt lidt ekstra chili på toppen og med brød til.