Go Back
Udskriv

Uhyggelig Halloween Kage med "blodsirup"

Her får du en nem og lidt uhyggelig opskrift på en halloween kage med "blodsirup" lavet på hindbær. Den er både sjov, lækker og perfekt til halloween!

Ret Dessert
Køkken Amerikansk
Keyword Halloween Kage, Kage
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Kage

  • 4 æg
  • 300 g sukker
  • 2 dl sødmælk
  • 50 g smør
  • 250 g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk flydende vanilje essens
  • 1 nip salt

Blod lavet på hindbærsirup

  • 400 gram frosne hindbær
  • 200 gram sukker
  • 1 tsk citron
  • Skallen af en kvart citron
  • Rød frugtfarve
  • 1 stk engangssprøjte

Sådan gør du

Kage

  1. Start med æg, flydende vanilje og sukker - pisk det luftigt. Efter 5 min kan du mærke på det - tag lidt op mellem dine fingre. Er det helt glas eller kan du mærke sukkeret? Hvis ja, skal du piske mere.
  2. Varm mælk og smør til 37 grader - du ved som din lilletå eller lillefinger :-)
  3. Bland nu alt det tørre sammen og ved det forsigtigt sammen med mælk og smør.
  4. Find en høj form - den skal nemlig være højere end min - men jeg havde ikke større.
  5. Smør den grundigt!
  6. Hæld kagen deri og bag den ca. 35 min ved 200 grader almindelig ovn.
  7. Det er muligt den skal have længere.
  8. Når den er færdig lader du den køle af i mindst 1 time.
  9. Tag den ud og vend den om, så den er helt flad.

Blod

  1. Varm alle ingredienser langsomt op i en kasserolle.
  2. Lad det simre uden låg i 30 min.
  3. Smag på det. Denne er syrlig fordi kagen er meget sød.
  4. Juster evt. med sukker og kog yderligere 5 min.
  5. Når det er klar skal du lade det passere gennem en si ret hurtigt. Jo længere du venter, jo mere tykner det.
  6. Du kan ikke få alle kornene ud, men det skal du ikke fortvivle over, det gør ikke noget.
  7. Fordel bloddet over kagen og lad det løbe lidt ned af siderne.
  8. Pynt evt. men en sprøjte fyldt med rød frugtfarve.