Go Back
+ servings
Udskriv

Opskrift på falafel i wrap med myntedressing og koriander...

Her får du en opskrift med falafel, myntedressing og salat på rødkål, blomkål og chili. De er lynhurtige at smide i en wrap og så er det vegansk!

Ret Hovedret
Køkken Egyptisk
Keyword Falafel, Vegansk, Vegetarlasagne, Wrap
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Familiefaren

Ingredienser

Vrap

  • 1 pakke Spir falafel
  • 2 wraps pr. person
  • ½ stk. rød chili
  • 1 bundt øko koriander

Salat

  • 1/4 øko rødkål
  • 1/4 øko blomkål
  • ½ frisk rød chili
  • Saften af ½ citron

Myntedressing

  • 4 store spsk Spir Sojayoghurt
  • 1 tsk. ekstra jomfru oliven olie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt øko mynte

Sådan gør du

Salat

  1. Snit rødkål og blomkål på et mandolinjern.
  2. Snit chilien meget fint - hvis du ikke kan lide det er for stærkt så fjern stok og kerner.
  3. Tilsæt citron og salt og friskkværnet peber.
  4. Rør det hele godt sammen og lad det trække 30 min på køl.

Myntedressing.

  1. Pres hvidløget og bland det hele sammen - lad det gerne trække 30 min på køl.

Vrap

  1. Varm falafel på panden eller i ovnen - det fungerer lige godt.
  2. Varm dine wraps i mikroen eller panden.

  3. Fordel nu salaten på den varme wrap.

  4. Tilsæt falafel som du lige brækker i stykker.
  5. Tilsæt dressing, ekstra chili og koriander.
  6. Happy days!