Go Back
Udskriv

Madpakketema - Madpakkedag 2: “Kyllingelår med økologiske rugbrødsboller og grønt”

Her får du madpakketips. Kyllingenlår med citron fra dagen før med rugbrødsboller og gulerods og agurkestave - perfekt til madpakken!

Ret Madpakke
Køkken dansk
Keyword Kylling, Kyllinglår
Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 1 barn

Ingredienser

Kyllingelår

  • 1 kyllingelår pr. barn.
  • 1 spsk. olivenolie
  • Saften af en ½ citron
  • Salt og friskkværnet peber.
  • 1 rugbrødsbolle fra ØGO pr. Barn
  • 1 ØGO agurk
  • 1 pose ØGO gulerødder

Sådan gør du

Kyllingelår

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Læg kyllingelårene i et fad.
  3. Tilsæt en spsk olivenolie, citronsaft og giv det salt og friskkværnet peber
  4. Vend det godt rundt.
  5. Sæt det i ovnen i 45 min.
  6. Lad dem køle af og pak dem ind i sølvpapir - gerne det genanvendelige
  7. Skær agurk og gulerodsstave
  8. Pak madpakken med en rugbrødsbolle evt. med smør.