Udskriv
Cheeseburger med et twist!
Her får du en rigtig "voksen" cheeseburger med blåskimmelost og karamelliseret løg i en lækker brioche bolle, perfekt til en fredag aften!
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Familiefaren
Karamelliserede løg
-
2
spsk
tålmodighed
-
4
store løg
-
2
spsk
oliven olie
-
Salt og friskkværnet peber
Burger
-
500
gram
hakket oksekød
-
200
gram
blåskimmelost
50 gram til hver burger
-
4
brioche boller
enten hjemmebagt eller de bedste du kan opdrive
-
Olie til stegning
-
Salt og friskkværnet peber
-
Ketchup
Karamelliserede løg
-
Snit løgene fint, det er nemmest er at bruge et mandolinjern
-
Sæt en pande over og tilsæt olien på middelsvag varme.
-
Lad nu løgene hygge sig i omkring 45-60 min.
-
Hvis du har et låg kan du tilføje undervejs så de ikke bliver tørre.
-
Smag dem til med salt og peber.
Burger
-
Form 4 bøffer og giv dem en omgang salt og peber.
-
Når løgene er klar lægger du løgene til side og varm pande godt op.
-
Tilsæt nyt olie og steg bøfferne på den ene side.
-
Vend dem og tilsæt blåskimmelosten.
-
Lad det smelte, hvis det skal hjælpes på vej, så læs tricket i indlægget.
-
Imens varmer du forsigtigt bollerne, de brænder nemlig nemt.
-
Så skal der bygges.
-
Start med bunden, som lige får en omgang ketchup.
-
Så på med bøffen, løg og så lukker du svinet.
-
Done and Done!