-
Opløs gæren i lunken vand og tilsæt et lille drys sukker.
-
Rør det sammen og lad det trække i 5 min.
-
Tilsæt resten dog mel lidt efter lidt.
-
Alt æltes grundigt i 10 min
-
Lad dejen hviler 30 min tildækket før “brug”
-
Lad dejen hæve 90 min før bagning
-
Rul dejen ud til ca. 1 cm tykkelse på et bord drysset med mel.
-
Skær nu firkanter på 5x5 cm ud og læg en skefuld creme på hver.
-
Løft hjørnerne op og saml dem og fold dem ind i sig selv.
-
Sørg for at have lidt mel på hænderne, så går det nemmere.
-
Pas på ikke at fylde dem for meget.
-
Tænd ovnen på 200 grader og bag dem i ca. 12 minutter.
-
Lad dem køle af og tilsæt hvid glassur og fryse tørret hindbær over.