Udskriv
Hjemmelavet Remoulade
Her finder du en opskrift på nem og lækker hjemmelavet remoulade. Derudover er der også en "snyde-opskrift" så du kan lave remoulade på 30 sekunder.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 250 ml
Forfatter Familiefaren
Remoulade
-
4
spsk
hjemmerørt mayonnaise
-
2
spsk
creme fraiche 18 %
-
1
spsk
hakket kapers
-
1
spsk
revet løg
-
1
spsk
hakket æble
-
1
spsk
hakket cornichoner
-
1
spsk
hakket purløg
-
1
spsk
hakket persille
-
1
spsk
hakket gulerødder
-
1
spsk
hakket blomkål
-
1
spsk
hakket selleri
-
Friskkværnet peber
-
sukker
-
salt
-
Evt gurkemeje til at justere farven
Quick and Dirty Remoulade
-
3
spsk
Piccadilly
-
2
spsk
Mayonnaise
-
Evt gurkemeje til at justere farven
Remoulade
-
-
Hak alle grøntsager fint. Hvis du er presset, så kør det hele på en "hurtig-hakker", smagen forbliver sammen, men det ser ikke helt så pænt ud.
-
Rør hele molevitten sammen og smag det til med salt, peber, sukker og citron.
-
Juster med gurkemeje.
-
Lad det gerne trække på køl i 30 min.
Quick And Dirty Remoulade
-
Rør det hele grundigt sammen - juster evt. med gurkemeje.