Udskriv
Thanksgiving Tema: Bagel med kalkun, rucola, og tyttebærsauce!
Thanksgiving fejres med kalkun, trancebærsauce, brun sovs og kartoffelmos. Her får du en opskrit på bagel med kalkun, rucola, og tyttebærsauce!
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Familiefaren
Tyttebærsauce
-
1
bakke
friske tranbær
-
1
stang
kanel
-
2
stk.
stjerneanis
-
Saften af ½ appelsin
-
3/4
dl
sukker
Sennepsdressing
-
2
spsk.
grovsennep
-
1
spsk.
mayo
-
1
spsk.
cremefraiche
-
Salt og friskkværnet peber
Bagel
-
2
skiver
tyndskåret kalkunbryst
-
1
lille
håndfuld rucola
-
8
tsk.
sylterede agurker
-
2
spsk.
tyttebærsauce
-
2
spsk.
sennepsdressing
-
6
skiver
god ost efter eget valg - jeg bruge emmentaler
Tyttebærsauce
-
Start med tyttebærene.
-
Skyl bærene.
-
Tilsæt dem i en gryde med alle ingredienser.
-
Lad det koge med låg til bærene er møre og udkogte.
-
Smag på det – det kan være det skal have mere sukker.
-
Sæt det 30 min på køl.
Sennepsdressing
-
Bland det hele sammen og smag til med salt og peber
Bagel
-
Halver din bagel og lun den i ovnen i 5 min ved. 150 grader.
-
Skær den over.
-
Fordel tyttebærsauce på den nederste halvdel.
-
Fordel sennepsdressing på den øverste halvdel.
-
Læg ruccola på den nederste halvdel.
-
Fordel kalkunen på nederste halvdel, hvis stykkerne er for store, så skærer du dem blot ud.
-
Skær drueagurkerne i minde stykker.
-
Luk din bagel.
-
Happy Thanksgiving.