-
SÅDAN GØR DU
-
Bland alle ingridienser sammen i en skål.
-
Rør indtil dejen er nogenlunde fast og smiding.
-
Ælt den efterfølgende i 2-3 min.
-
Stil den lun og lad den trække i en times 1.
-
Da jeg lavede den stod den i 2 timer, det skete der ikke noget ved.
-
Varm din grill op til ca. samme grader som Mount Doom, her snakker vi 350 grader.
-
Læg din bagesten på.
-
Lad den varme igennen i mindst 30 min.
-
Rul nu tarte flambée ud så godt du kan, det skal se hjemmelavet ud.
-
Fordel creme fraiche på dejen.
-
Herefter smuldrer du fetaen over og fordeler ventrechen
-
Hvis du har en pizzaspade fra Weber, så brug den til at lægge pizzaen på med.
-
Det gør du nemmeste ved, at du laver en lille bunke af mel på bordet, som du lige kører spaden igennem.
-
Herefter "scooper" du dejen på.
-
Hvis du ikke har mod på det, så anretter du den bare på det tilhørende stykke aluminium.
-
Bag den nu (uden at åbne hvert minut - selv om det er sjovt) i 8-10 minutter.
-
Når den er færdig tilføjer du balsamico og timian over.
-
Skær den ud og server for gæsterne.