-
Flæk vaniljestange og skrab alle kornene ud.
-
Hvis du har en lille minihakker, så putter du korene i den med sukker og blender det.
-
Ellers så tager du lidt sukker og maser det sammen med kornene på et skærebræt.
-
Find en skål og bland sukker, flormelis, hvedemel og smør sammen.
-
Start med at bruge en ske og efterfølgende ælter du den.
-
Tilsæt ægget og dejen.
-
Når dejen er æltet og glat stiller du den på køl i en times tid.
-
Tænd ovnen på 190 grader.
-
Rul dejen ud på et meldrysset bord. Den skal være så tynd som mulig, gerne ½ cm.
-
Nu skal du udstikke snitterne, hvilket du kan gøre med et glas eller et udstikker sæt.
-
Mine var omkring 7 cm - men find det der er passende for dig.
-
Læg dem på bagepapir og bag dem i 7-8 min.
-
Lad dem køle af og fordel så hindbærsyltetøj på.
-
Slut af med glasur og drys.