Go Back
+ servings
Udskriv

Opskrift på pizza med stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche

Jeg har lavet en nem og lækker opskrift på pizza med stenbiderrogn, rødløg, creme fraiche og karse, den er perfekt til foråret og påske som en alternativ ret.

Ret Hovedret
Køkken dansk
Keyword Hjemmelavet pizza, Pizza, Pizza på Grill, Stenbiderrogn
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Familiefaren

Ingredienser

Stenbiderrogn

  • 75 gram stenbiderrogn
  • 1 spsk. rødløg
  • 150 gram creme fraiche 18 %
  • 1 bakke karse
  • Salt, friskkværnet peber, lidt sukker

Pizzadej

  • Enten snyder du eller også følger du linket i opskriften.

Sådan gør du

Stenbiderrogn

  1. Hvis du har en grill og bagesten, så varmer du den op til højest mulige temperatur, min var 350 grader.

  2. Smag stenbiderrognen til med salt, peber og sukker.
  3. Skær rødløg i helt tynde skiver.
  4. Rul dejen ud og lav den så rund som muligt.

  5. Start med 2-3 spsk. creme fraiche på bunden.

  6. Fordel så rødløg og slut af med nogle gode ekstra klatter creme fraiche rundt omkring.

  7. Læg pizzaen i ovnen og bag den ca. 4-5 minutter - hold øje med bunden, den bliver lynhurtig færdig.
  8. Når den er færdig, fordeler du stenbiderrogn og karse over den.

  9. Slut evt. af med et drys salt og peber.