Påskefrokost: Røget sild med peberrodscreme og whisky...
Røget sild er utrolig lækkert og ofte spises det som "Sol Over Gudhjem", men det kan også laves med peberrodscreme, rødløg, karse og servers med en whisky til.
Ret
frokost
Køkken
dansk
Keyword
Frokost, Påskefrokost, Påskemad, Påskeretter, Røget sild
Forb. tid10minutter
Samlet tid10minutter
Antal2personer
ForfatterFamiliefaren
Ingredienser
Peberrodscreme
3spsk.creme fraiche 18 %
1spsk.mayonnaiseHellmans
1-2spsk.friskrevet peberrod
1-2tsk.citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Røget sild
1stk. røget sild
1lille rødløg
1bakke karse
2stykkergodt rugbrød
Smør eller fedt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Peberrodscreme
Riv peberroden på et fint rivejern.
Bland det sammen med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber.
Røget sild
Fjern skindet fra silden og alle de små ben, vær omhyggelig, det betaler sig.
Hak rødløget fint.
Læg et par stykker pæne sildefilet på det smurte rugbrød.
Tilsæt et par skefulde peberrodscreme.
Tilsæt hakket rødløg og karse samt lidt friskkværnet peber.