Go Back
+ servings
Udskriv

Opskrift på den bedste coleslaw der findes...

Her får du min version af en perfekt coleslaw samt tips til, at den ikke bliver for våd og slasket. Perfekt som tilbehør til pulled pork eller en grillet kylling.

Ret Salat, Tilbehør
Køkken Amerikansk
Keyword Coleslaw
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Familiefaren

Ingredienser

Marinade

  • ½ tsk. spidskommen
  • 1 tsk. sellerisalt
  • 1 tsk. sukker
  • 5 hvid peber
  • 3 spsk. hvidvinseddike

Dressing

  • 5 spsk. creme fraiche 18 %
  • 2 spsk. mayonnaise hjemmelavet eller Hellmans
  • saften af en kvart citron
  • ½ tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber

Coleslaw

  • ½ hvidkål eller spidskål
  • 4 mellemstore gulerødder

Sådan gør du

Marinade

  1. Bland det hele sammen og lad det trække imens du snitter grøntsagerne.
  2. Bland det nu sammen og lad det trække en time på køl.
  3. Dræn det for al væsken inden du går videre.

Dressing

  1. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber

Coleslaw

  1. Snit eller riv kålen på et rivejern.

  2. Riv gulerødderne.
  3. Når det har været på køl og er drænet, så blander du blot den færdige dressing i.

  4. Server straks.