Go Back
+ servings
Udskriv

Klassisk bruschetta med parmaskinke, pesto og parmesan

Bruschetta er en lækker og simpel snack, som ofte serveres med tomat, hvidløg og basilikum, denne laver jeg med pesto, parmaskinke og parmesanost.

Ret Forret, Snacks
Køkken Italiensk
Keyword Hapser, Parmaskinke, Parmesan, Snack
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • Et godt stykke brød - gerne surdej
  • En portion pesto
  • En pakke Prosciutto di Parma
  • Revet parmesanost
  • Olivenolie

Sådan gør du

  1. Skær brødet ud i mindre stykker.
  2. Hvis brødet er daggammelt, så varmer du en grillpande op.
  3. Gnid brødet med olivenolie og rist brødet hårdt ved høj varme.

  4. Hvis brødet er friskt, så skærer du det blot ud.
  5. Læg en god teskefuld pesto på.
  6. Læg et stykke parmaskine på.

  7. Riv frisk parmesanost over.

  8. Server med et køligt glas rosé eller hvidvin.