Go Back
+ servings
Udskriv

Pizza bianco på grill med elg, pesto, løg, rucola og parmesan

Ret Aftensmad
Køkken Italiensk
Keyword Hjemmelavet pizza, Pizza, Pizza på Grill
Forb. tid 29 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Familiefaren

Ingredienser

KARAMELLISEREDE LØG

  • 2 spsk tålmodighed
  • 3 store løg
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Pizza

  • 1 portion pizzadej eller en færdigkøbt
  • 4 spsk. creme fraiche 18 %
  • 2 spsk. pesto efter valg eller hjemmelavet - se link nedenstående
  • 1 lille håndfuld "restekød" fx bøf hakkebøf, kylling eller lignende
  • 3 spsk. karamelliserede løg
  • 1 lille håndfuld rucola
  • 1 lille håndfuld parmesan

Sådan gør du

Pizza

  1. Læg pizzastenen på.
  2. Varm din grill op til absolut max temperatur - brug alle brændere.
  3. Det tager ca. 15 min.
  4. Rul dejen ud - hvis det er den færdige, så læg den på nyt bagepapir, det som følger med, kan dejen nemlig godt hænge fast i.

  5. Hvis det er hjemmelavet dej, så rul den ud på et meldrysset bord.
  6. Hvis du har en pizzaspade, så bruger du bordet til at rulle dejen ud.

  7. Hvis du ikke har, så læg dejen på den medfølgende aluminiumsplade (den fordeler varmen perfekt).
  8. Rør creme fraiche og pesto sammen.
  9. Fordel det på pizzabunden.
  10. Fordel løg og kød.
  11. Sørg for at pizzaspaden lige er vendt i lidt mel.

  12. Med et snuptag skyder du pizzaspaden ind under pizzaen og

  13. Giv den nu 3-4 minutter for fuld hammer.
  14. Fordel rucola og parmesanost over den.

KARAMELLISEREDE LØG

  1. Snit løgene fint, det er nemmest er at bruge et mandolinjern.

  2. Sæt en pande over og tilsæt olien på middelsvag varme.
  3. Lad nu løgene hygge sig i omkring 45-60 min.
  4. Hvis du har et låg, kan du tilføje det undervejs så de ikke bliver tørre.

  5. Smag dem til med salt og peber.