Artiklen er lavet i forbindelse med betalt samarbejde med Chateau ISH

Du husker måske ISH, der deltog i Løvens Hule for nogle år siden? Meget er sket siden 2019, hvor løverne afviste firmaet, der på daværende tidspunkt var estimeret til fem millioner kroner. ISH har forlængst overhalet denne ellers nok så konservative værdiansættelse og er lysår videre. De har siden da haft kæmpe succes med at lave vin i forskellige udgaver samt alkohol uden alkohol – nu står de klar med en nyhed til dig, som holder af alkoholfri bobler, nemlig deres ”Espumante”.

Fortsat en stigning i alkoholfri alternativer

Vi danskere drikker fortsat meget om året, og selv om vi ikke kan bryste os af, at være i top 10 over lande, der konsumerer mest alkohol, så gør vi det ret godt (eller skidt – lidt afhængig af hvordan man ser på det). Men selv om vi fortsat nyder en iskold fadøl, et godt glas rødvin eller en skøn cocktail, så stiger behovet for at kunne nyde alkoholfri vine, bobler og spiritus også. På dette område har ISH satset hele butikken, og det virker til at være noget, som mange danskere kan forstå – inklusiv mig selv.

Jeg elsker alkohol!

Jeg indrømmer det blankt, jeg er virkelig glad for alkohol og i alle afskygningerne. Dog har jeg den udfordring, at jeg er nået dertil, hvor det mere er hyggen og samværet, som jeg holder af frem for det at blive beruset. Præcis sådan tror jeg rigtig mange mennesker har det, de vil gerne kunne nyde hyggen og samværet, men har måske ikke behov for at indtage alkohol. Derfor er alkoholfri alternativer helt perfekte i mit univers.

Det populære firma Ish kommer nu med en sprudlende nyhed: ”Espumante”
Nyeste vin fra ISH

Gælder også på restauranter

Behov for det alkoholfri alternativ gælder også når jeg besøger restauranter. Ofte er der tre muligheder – den første er, at restauranten tilbyder en form for juicemenu, men det er typisk restauranter i Michelin-klassen eller tæt på, der gør det. Den næste mulighed er, at de tilbyder både øl, vin og endda cocktails – men ingen juice, denne mulighed ses heldigvis mere og mere. Den sidste mulighed er, at der stort set ikke tilbydes noget alkoholfrit alternativ, og det oplever jeg desværre tit, når jeg spiser ude. På en god dag så tilbydes der måske én slags alkohofri øl, og det er alt. Derfor glæder det mig også, at byde endnu et medlem af ISH-familien velkommen.

Det populære firma Ish kommer nu med en sprudlende nyhed: ”Espumante”
Chateau ISH

”Espumante”

Deres ”Espumante” er lavet på druen Airén og produceret i Spanien. Airén stammer fra Spanien og udgør omkring 25 % af alle druer, der dyrkes, dermed en ret populær drue, hvilket også forklarer, hvorfor ISH har kastet sin kærlighed på netop denne. Druen er temmelig resistent og giver virkelig et fornuftigt udbytte – og kigger man udenfor Spanien, så dyrkes den også i stor stil. Men kunne fristes til at tro, at ISH har fundet på “Espumante”, da det ligger meget tæt på “Spumante”, og de så har trukket “Espania” med ind i navnet, men det skyldes faktisk blot, at det kaldes “Espumante” i Spanien, fordi de sætter “e” foran “s”.

Det populære firma Ish kommer nu med en sprudlende nyhed: ”Espumante”
Perfekt til en lun dag på terrassen

Duft og smagsindtryk

I næsen fornemmes duft af modne pærer, “Golden Delicious”, grape, tørret banan, fersken og honningmelon. I munden er den let sødmefuld, men har også en fin syre og en utrolig lækker friskhed. Prisen er 65 kr. for en flaske, hvilket er mere end rimeligt – faktisk er det billigt i forhold til kvaliteten. Jeg vil vove den påstand, at dette er den bedste alkoholfri vin, jeg nogensinde har smagt – så hermed en varm anbefaling og stor opfordring til at give den et skud.

Point: 95/100

Hvad synes du om alkoholfri vin?

De alkoholfrie fakta
Alkoholfri mousserende vin (0%)
Lavet på Airén (Oprindelse: Toledo, Spain)
Anbefalet serveringstemperatur: 8-10 °C
Sukker: 4.4 g/100 ml
Kalorier: 24 kcal/100 ml
Vegansk – Glutenfri

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar