Gadgets "Børneuge" Lige Uge

Mad & Monopolet tester: Si og vægt til Kitchen Aid Standmixer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kitchen Aid har eksisteret i 100 år og laver køkkenudstyr i høj kvalitet og fedt design. Det er nok deres røremaskiner, som de er mest kendte for. Jeg har selv deres jubilæumsmodel, som jeg er utrolig glad for. Den bliver ofte hevet frem når der bages – for nylig fik jeg en ny gadget, som optimerer bagningen endnu mere – er du ivrig bager, så kunne det meget vel være noget for dig…

Vi er i en lige uge, hvilket betyder, at der er mange børn i hjemmet. Når det sker er det en god ide at have en plan. Da jeg testede dette tilbehør, som vi vender tilbage til lige om lidt, så havde jeg inviteret familien på besøg til eftermiddagskage. Det var naturligvis en glimrende anledning til at sætte min fantastiske datter Sophia til at bage og teste lidt.

Mad & Monopolet tester: Si og vægt til Kitchen Aid Standmixer
Automatisk si og vægt…

Førstehåndsindtryk & Unboxing

Hvis du har en standmixer fra Kitchen Aid så findes der i fronten en tilslutning, som gør at du kan monteret alverdens ekstraudstyr. Indsatsen i fronten er “universal” indenfor Kitchen Aid, så alt passer faktisk til alt. Det kan fx være en kødhakker, pasta-maskine, blender eller som her en si og vægt. Førstehåndsindtrykket handler altid for mig om, hvorvidt jeg kan tilslutte skidtet uden alt for mange problemer, hvis det er tilfældet er jeg tilfreds. Det kunne jeg her.

Mad & Monopolet tester: Si og vægt til Kitchen Aid Standmixer
Unboxing…

Kvalitet

Den er lavet i stål og hærdet plastisk og virker ret robust. Så medmindre du smider den på gulvet skal den nok holde i mange år. Den består af tre dele, som ret hurtigt kan skrues sammen og monteres. Herefter er du good to go.

Mad & Monopolet tester: Si og vægt til Kitchen Aid Standmixer
Min assistent når det kommer til tests…

Testen

Nu har jeg været “tvunget” til at bage en del de sidste mange uger, hvor jeg har testet. Det har været til stor glæde for mine tøser. Vi har lavet masser af kage og forskellige slags pandekager. Maskinen fungerer upåklageligt og får nemt og enkelt siet melet.

Mad & Monopolet tester: Si og vægt til Kitchen Aid Standmixer
Vejet og siet…

Jeg har testet med to andre vægte om den er præcis, og med undtagelse af et enkelt gram, så lader det til, at alle er lige nøjagtige eller unøjagtig om man vil.

Mad & Monopolet tester: Si og vægt til Kitchen Aid Standmixer
Den endelige chokoladekage…

Dommen

Der er ikke nogen tvivl om, at denne gadget fungerer glimrende og letter bagning. Prisen ligger på 1599 kr. men kan nogle gange findes nogle hundrede kroner billegere. Det du skal overveje her er hvilket type du er? Er du typen, som bager én gang om måneden, eller er du dedikeret til at bage og elsker du alt ved det? Hvis du er den første, så tænker ikke denne gadget er noget for dig – ærlig talt, det er mange penge og hvis du ved med dig selv, at du ikke bager ret tit, så giver det ikke mening. Er du derimod en kæmpe bage-lover, og lever og ånder for at bage kager og brød, så vil du elske denne ekstra gadget til Kitchen Aids standmixer. Et plus er helt sikkert også, hvis du har så stort et køkken, at den kan stå fremme hele tiden, for så slipper du får at pakke den væk.

De siede facts
Digitalvægt
Automatisk Si”Alt-i-et bageredskab”Måler nøjagtigt
Kompakt opbevaringsboks

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar