Om Mad & Monopolet

Velkommen til…

“Mad & Monopolet” er den lettere skizofrene mad og livsstilsblog, som bedst beskrives som “Et gastronomisk frirum i børnehøjde“. Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til

Om Mad & Monopolet
Billeder fra Japan, min baghave med et glas whisky, Kyoto, Champagne og Mielcke og Hurtigkarl…

De “lige uger” og “Mr. Napkin head”

… noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalje…

Om Mad & Monopolet
Mig og Pigerne – Smilla, Noa og Sophia…

De “Ulige uger” og “Bon Vivant”…

Det er faktisk sådan, at jeg har noget til fælles med 50 % af Danmarks befolkning – jeg er lykkeligt skilt og har tre helt fantastiske delebørn. Derfor er jeg “Mr. Napkinhead” i de lige uger, hvor familien passes, der laves mad i børnehøjde, og der spilles Uno hver aften. I de ulige uger lever jeg mere efter princippet “bon vivant”, og her har jeg dedikeret mit liv til oplevelser, som gerne involverer mad og drikke. 

Om Mad & Monopolet
Mit liv i de ulige uger…

Det er ikke så længe siden, at folk begyndte at sige “du lever da lidt skitzofrent, gør du ikke?” Jo det gør jeg vel – det er fra Storvorde i Nordjylland til Kødbyen på Vesterbro, hvor der er liv og altid mennesker. Der er også en fjerde pige i mit liv, som er min kæreste og rejsekammerat. Hun kender mig bedre end nogen anden og spiller faktisk en stor rolle, når det kommer til bloggen, derfor skal hun også nævnes. Hun inspirerer mig til at blive en bedre version af mig selv hver eneste dag – både ved at få mig til at holde igen, når jeg arbejder solen sort, men også ved at tilføje kreative og kærlige elementer i mit liv. Hun er min “Thunderbuddy” – min “Lifebuddy”… Hende må I møde senere – hun dukker helt sikkert op. 

Om Mad & Monopolet
De Ulige Uger og De Lige uger – Der er lidt en forskel 🙂

Tilbage er der bare at sige velkommen til! Håber du finder inspiration til madlavning, test af gadgets, spiritus, vin, rejser, restaurantbesøg, madpakker og hverdagsmad – det er i hvert fald mit mål. 

Velkommen til! Nå ja, inden jeg glemmer det, så skal du da også lige præsenteres for Whiskytossen….

Whiskytossen! 

Jeg elsker whisky, og så er det sådan, at jeg har mødt min kæreste gennem whisky. Faktisk så vi hinanden tre forskellige steder i verden, de første gange vi mødte hinanden. Første gang var på Orkney, anden gang Svalbard og tredje gang i Skotland. Jeg lærte gennem tiden utroligt meget om whisky og har nu været nyder af denne fantastiske dram i årevis. Whiskytossen er en Instagram-profil, hvor jeg gerne deler lidt om de forskellige flasker, jeg nyder. Kig endelig forbi!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇩🇰Havde en kort stund igår med min guitar og min Highland Park – videre skulle mit ny sofabord fra Noyer indvies 🙌 Elsker når jeg en sjælden gang har stunder som disse 😌 Først i 1970’erne udkom Highland Parks 12 års – ret vildt når man tænker på, at destilleriet er fra 1798. For mig er det her en helt utrolig dram, navnlig når jeg tager prisen med i betragtning💰Inden jeg skrev dette fandt jeg den til 225 kr. Den har ligget på Sherry fade og har masser en sødme og friske frugter i næsen – ananas og pære er primært dem jeg selv kan finde 🍐🍍🍫Den er også sødmefuld i smagen – jeg tænker mest mørk chokolade her. I eftersmagen finder du røgen, men den er meget diskret og på ingen måder dominerende. For mig er det en tilbagevendende sikker ”hus-dram”. Hvad er din favorit dram til under 300 kr? 🤓🙏🥃 – 🇬🇧 Had a brief moment with my guitar, my new coffee-table from Noyer and my Highland Park 12 yesterday 🙌 Love when I get a spare moment like this 😌 It was not until the 1970s Highland Park’s 12-where released, which is late concidering that the distillery is from 1798. For me, this is an incredible dram when you considering the price 💰Before I wrote this I found it online for 30 euro on sale – wow! It has been on Sherry casks and has plenty of sweetness and fresh fruit in the nose – pineapple and pear are primarily the ones I can find myself 🍐🍍🍫 It is also sweet in taste – I think most dark chocolate here. In the aftertaste you find the smoke, but it is very discreet and not overwhelming. For me it is a recurring safe “house-dram”. What is your favorite drama for under 40 euro? 🤓🙏🥃 – #whiskytossen #noyer_furniture #singlecask#highlandpark12 #highlandpark#whiskylover #whiskynation #scotch#whiskygram #singlemalt#whiskyblogger #whisky #whiskey#foundersseries #distillery #whiskyporn #scotchwhisky#liquidgold #liquor quor #luxurylifestyles #mixology #malt#instadram #instawhisky #slainte#highland #dram #barkonsult #goodwithcigar#cigarsmoker @highlandparkofficial @noyerdk @grey @barkonsultdenmark

Et opslag delt af Whiskytossen (@whiskytossen) den