Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj.
Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...
View Posts →
Mikkel Wejdemann er bedre kendt som Mad Mikkel og er Gastronomisk konsulent samt udvikler på alverdens madprojekter med sit firma MadMikkel. Er især kendt som den smagsnysgerrige ambassadør for Coop’s madunivers - GoCook. Et projekt der er sat i verden for at skabe den første generation af unge mennesker, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Er bl.a. hvert år en del af undervisningsmaterialet ”Smagekassen”, der bliver brugt af over 150.000 unge mennesker i landets folkeskoler.
Han brænder generelt for at inspirere og skabe lyst til nye kulinariske oplevelser og ikke mindst sjovere og bedre madvaner. Er kogebogsforfatter med bogen ”Vores hav” og fungerer som freelance madskribent for magasinet gastro.
Mikkel fungerer yderst dårligt hvis der ikke er et ny gastronomisk udenlandseventyr under opsejling – Det har medført medlemskab i De Berejstes Klub, og at der i dag er kommet + 50 Michelin-stjerner under bæltet og flere af verdens Top 100 restauranter. Det vildeste eventyr til dato var en 11.000 km. lang solo-cykeltur fra Aarhus til Antarktis på jagt efter vilde smagsoplevelser og møder med fremmed madkultur.
Han er 40 år gammel og bosat i Aarhus med sin kæreste. Ingen børn selv, men har til gengæld inden livet som selvstændig med MadMikkel tilbragt en del år som lærer først i folkeskolen og sidenhen på efterskole som gastronomilærer for unge, der drømte om at blive den nye Redzepi eller Blomsterberg (Uden sammenligning i øvrigt :-))
View Posts →
Bag Gintossen står vi to – Henrik og Hans Henrik. Vi har været hinandens bedste venner i rigtig mange år og har sammen kastet os over at dele vores fælles passion for Gin med alle jer derude. Og det er gået stærkt – rigtig stærkt! Det er tydeligt at det ikke kun er os, der synes at Gin kan noget helt specielt. Antallet af folk der følger os er stadig stigende og det er en sand fornøjelse at dele vores og jeres Gin opdagelser med hinanden! Hvad der startede med et par billeder på Instagram for sjov, har pludselig grebet om sig…men på den sjoveste måde, for hvad er federe end at opleve, at man ikke er alene med sin passion og at der er så mange herlige mennesker derude, der ved SÅ meget og har lyst til at vide SÅ meget mere om Gin.
View Posts →
Morten Krag er 40 år - men det ses ikke 🙂 Han er stifter af The Cocktail Blog Han er lykkelig gift og har to lækre unger. Han er opvokset på Frederiksberg men er siden flyttet til Viborg, hvor alle hans cocktail kreationer bliver lavet i hans dejlige hjemmebar. Han vender dog ofte tilbage til KBH for at besøge familie og lækre cocktails på de mange gode og efterhånden legendariske cocktailbarer i Hovedstaden.
Til daglig er han Pilot ved Flyvevåbnet, derfor også grunden til at han nu bor i Jylland. Hans cocktail passion er udelukkende en hobby og han er selv-udlært på området. Du kan finde vildt meget inspiration fra ham både her og på de sociale medier, såsom Instagram, hvor jeg dagligt har min gang.
Til stor facination og inspiration er Morten opvokset med en Far som lavede sine egne kryddersnapse. Da han blev ældre, lavede han egne vodkashots ved hjælp af forskellige slags ”infusioner”; vist en typisk teen-ting og resulterede ofte i tunge tømmermænd!
Da han blev klogere (ældre), begyndte han at lave egne sirupper, ”infusioner” og ”garnishes”, hvilket betød mere komplekse og eksperimentelle opskrifter og kreationer. Tømmermændene forblev dog!
Han favoritcitat er fra Charles Parker som engang sagde; “Først lærer du dit instrument. Dernæst øve, øve, øve. Og så, når du endelig står på scenen, glem alt og bare slå dig løs”. Det er Mortens mantra og det lønner sig tydelig vis - han er en sand ekspert på området efterhånden!
View Posts →
Per er en madnørd, der især elsker dryaged kød og sous vide teknikken. Derfor stiftede han GastroFun.dk.
Fokus er at prøve alle madteknikker og altid finde den rigtige og perfekte måde at tilberede råvarer på.
Elsker smage mad til og giver altid en hjælpende hånd med i andres køkkener - han kan simpelthen ikke lade vær.
View Posts →