Johnnie Walker Spiritus Whisky

Guldregn over Johnni Walker ved International Spirits Challenge

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kender du historien om “The man who walked around the world”? Hvis ikke så tjek lige filmen ud her i indlægget. Den starter helt tilbage i 1818 men en ung fyr, som hed John, mere siger jeg ikke. I dag er det ét af de mest ikoniske og legendariske whisky brands i verden. Deres “Lables” er idag at finde i næsten alle hjem, på alle hylder i barer og supermarkeder. Du kender sikkert både “Red Lable”, “Black Lable” og måske også “Blue Lable” fra manden som gik verden rundt – han er idag kendt som Johnni Walker og for nylig modtog deres brands guld ved den presigefyldte International Spirits Challenge.

Historien om John går tilbage til 1818, og lever den dag i dag. Faktisk går han stadigvæk – “Keep On Walking” er deres payoff. Men ved du hvorfor flasken er firkantet? Og hvorfor deres lable står i en vinkel af præcis 24 grader? Hvis ikke så kan du se videoen her for lidt inspiration. Læg lige mærke til, at den er skudt i “one-take”.

Guldregn og festen forsætter!

Den 15. september 2020 høstede den unge knægt, som i dag er blevet voksen adskillige guldmedaljer ved den prestigefyldte International Spirits Challenge (ISC), og vandt guld med alle de whiskyer, de havde med i konkurrencen.

Hvis du lægger mærke til årstallene i videoen vil du se, at denne sejr faktisk kommer samtidig med, at Johnnie Walker kan fejre 100 års jubilæum for deres “Red Lable” og “Black Lable” og 200-års jubilæum for deres grundlæggelse. Den lille knægt er nået langt fra den købmandsbutik i Skotland, som blev starten på en rejse, som har bragt hans gyldne dråber rundt til alle afkroge af verden.

Guldregn over Johnni Walker ved International Spirits Challenge
En af Johnnie Walkers bestsellers….

Not breaking news!

Nu er det ikke breaking news, at Johnnie Walker at klare sig godt i konkurrencer, men det er dog første gang i International Spirit Challanges 25 års historie, at alle deltagende Johnnie Walker-varianter vinder guld.

I dette års konkurrence deltog Johnnie Walker med varianter som: Johnnie Walker Red Label, Johnnie Walker Black Label, Johnnie Walker Double Black, Johnnie Walker Green Label, Johnnie Walker Gold Label Reserve og Johnnie Walker Blue Label – alle modtog som nævnt den eftertragtede guldmedalje.

Guldmedaljerne kommer i kølvandet på, at Johnnie Walker Blue Label er blevet udnævnt til verdens bedste blended skotske whisky i Scotch Whisky Masters-konkurrencen, som tildeles af Scotch Malt Whisky Society, hvilket understreger niveauet for Johnnie Walkers whisky.

Guldregn over Johnni Walker ved International Spirits Challenge
Johnnie Walker Double Back….

Keep on Walking….

Johnnie Walker er verdens førende skotske whisky (IWSR 2019) og bliver nydt af mennesker i over 180 lande verden over. Siden grundlægger John Walker startede må at gå for over 200 år siden, har alle Johnnie Walkers Master Blenders gennem tiden sat smag og kvalitet over alt andet. I dag indeholder sortimentet prisvindende whiskyer som: Johnnie Walker Red Label, Black  Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, Aged 18 Years og Blue Label

Tilsammen sælger de over 19 millioner flasker årligt (IWSR, 2018), hvilket gør Johnnie  Walker til det mest populære skotske whisky-mærke i verden, som tilsyneladende bare “Keeps on Walking…

Hvilken Johnnie Walker er din favorit…?

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar