I denne COVID19 tid, hvor afstand er en nødvendighed, er rigtig mange gået fra store fælles smagninger med lækker spiritus til intime online smagninger. I den kommende tid leverer Diageo og Smagning.com tre forskellige smagninger, hvor du kan nyde deres “Rare By Nature” som er en samling, af de kendte ansigter fra Diageo men i særlig udgaver, som hver især er helt unikke. Efter denne smagning afholdes en eksklusiv Ron Zacapa smagning og som afslutning skal “The man who walked arround the world” – alias Johnnie Walker også fejres, han fylder nemlig 200 år lige straks! I artiklen her kan du se lidt om de kommende begivenheder…

Rare By Nature Special Release

Denne række af helt særlig udgaver så dagens lys i 2019, hvor Diageo families perler udkom i særlige udgaver, hvilket vakte stor begejstring verden over. Jeg havde selv fornøjelsen af at smage dem sidste år. Det er brands som Mortlach, Cardhu, Cragganmore og Pittyvaich samt Highland-destillerierne i Dalwhinnie, The Singleton og Glen Ord. Til sidst finder du naturligvis også dem med røg, så er du “peatlover”, kan du være helt rolig, de er også med fra de bedste destillerier fra Skotlands vestkyst og øer så som Islay, Lagavulin og Isle of Skye, hvor Talisker kommer fra.

Smagningen afholdes af Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og whiskyekspert Dennis Klindrup fra Smagning.com. Sammen står de for denne spændende og unikke smagning.

Efterårets online smagninger med Diageo og Smagning.com

Denne smagning finder sted 24. oktober 2020 fra 19.00-21.00

Køb billetter her – pris: 350 kr. til 550 kr. afhængig af om du vil have 3 cl. eller 5 cl.

Eksklusiv Ron Zacapa Smagning

Ron Zacapa er noget af det mest kendte rom i verden. De kom på alles læber da deres Ron Zacapa Solera 23 vandt et hav af internationale priser – bl.a. som verdens bedst rom flere gange. Det er helt afgjort deres flagskib, som naturligvis også indgår i denne smagning, men Ron Zacapa er meget mere end det, og det viser denne smagning!

Til denne smagning vil Brand Ambassador Matias Svensson også være tilstede sammen med Johnny Mortensen fra Smagning.com. Helt ekstraordinært vil Ron Zacapas Master Blender Lorena Vásquez også deltage online fra Guatemala, hvilket er ret vildt. Lorena har arbejdet med Ron Zacapa i næsten 30 år, og er kendt som en af de mest passionerede og dygtigste Master Blenders i rommens verden.

Efterårets online smagninger med Diageo og Smagning.com

Denne smagning finder sted 7. november 2020 fra 19.00-21.00

Køb billetter her – pris: 275 kr. til 450 kr. afhængig af om du vil have 3 cl. eller 5 cl.

Fejring af Johnnie Walkers 200 års fødselsdag

Den sidste online smagning med Diageo og Smagning.com er med intet mindre end “The man who walked around the world” – Mr. Johnnie Walker, dog ikke i egen person, men hans ånd vil afgjort være til stede. Her får du muligheden for, at smage nogle lækre dråber – bl.a. den eftertragtede Johnnie Walker Legendary Eight 200th Anniversary udgave, som er sammensat af whisky fra 8 destillerier, som eksisterede for 200 år siden, da John tog sine første skridt og begyndte sin vandring verden over.

Efterårets online smagninger med Diageo og Smagning.com

Denne smagning finder sted 21. november 2020 fra 19.00-21.00

Køb billetter her – pris: 375 kr. til 575 kr. afhængig af om du vil have 3 cl. eller 5 cl.

Håber det har givet lidt inspiration til lidt online smagninger her i efteråret…

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar