Denne artikel indeholder reklamelinks

Kaffe, kaffe, kaffe.. De fleste af os drikker det og den første kop om morgenen, er altid den bedste – det synes jeg i hvert fald. Uanset om du drikker instant kaffe, bruger en kaffemaskine med kværn eller har en kapselmaskine, som laver kaffen for dig, kan vi altid blive enige om, at det bare skal smage godt. Lige såvel som du har fået en god kop kaffe, har du også fået en dårlig en, og det vil ikke man ikke to gange.

God kaffe er essentielt for mig, og jeg ville ikke ønske en dårlig kop kaffe for min værste fjende. Det er derfor også med god grund, at jeg har lavet denne bedst i test af kaffemaskiner med kværn på markedet. Der vil naturligvis altid være et produkt, som skiller sig ud fra de andre ved simpelthen bare at være en bedre kaffemaskine med kværn. Læs med herunder hvor jeg finder de bedste kaffemaskiner med kværn, og forhåbentlig bliver du også selv klogere på, hvilken du skal vælge.

Er du derimod på udkig efter en espressomaskine, kaffemaskine eller kapsel kaffemaskine, kan du med fordel læse de tre følgende guides til køb af den bedste espressomaskine, bedste kapsel kaffemaskine eller bedste kaffemaskine.

Kaffemaskine Med Kværn Test: Top 5 Bedste Kaffemaskiner Med Kværn Og Mælkeskummer

Testen er lavet i samarbejde med eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Jeg har testet nogle af produkterne, men ikke alle.

AIVIQ Grind ‘N Brew Automatisk Kaffemaskine Med Kværn – Bedste automatisk kaffemaskine med kværn

aiviq-grind-n-brew-automatisk-kaffemaskine-med-kvaern

Se AIVIQ Grind ‘N Brew Automatisk Kaffemaskine Med Kværn til 1.799 DKK her.

Her får du en kaffemaskine med kværn fra AIVIQ, som er den perfekte maskine til at den kaffe du elsker derhjemme. Det er en elektrisk kaffemaskine, som du kender den, men derudover kommer den også med kværn, så du uden problemer kan male kaffebønnerne. Kaffemaskinen med kværn fra AIVIQ har en vandbeholder på 1,5L, bønnebeholder på 200g og en bryggetemperatur på 92 – 96C.

Kaffemaskinen med kværn er fremstillet i rustfri stål & PP, har en LCD-skærm og passer godt ind i de fleste danske køkkener, hvis du spørger mig. Jeg kan godt lide det lidt industrielle look, som tit kommer frem, når man designer noget i rustfri stål. Der er selvfølgelig også varmeplade med en sikkerhedsfunktion, så sikkerheden altid er i top.

AIVIQ modellen er en god kandidat til at være blandt de bedste kaffemaskiner med kværn i testen.

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfri stål & PP
 • Vandbeholder: 1,5L
 • Bønnebeholder: 200g
 • Vægt: 4,3 kg

Sage The Barista Express – Espressomaskine med kværn

sage-the-barista-express-espressomaskine

Se Sage The Barista Express til 4.499 DKK her.

Du har helt sikkert hørt om Sage før, for det er bestemt ikke gået ubemærket hen, at de laver fantastiske kaffemaskiner med kværn – og her har du endnu en i flokken. Her får du en kaffemaskine, som spiller maks på alle faktorer. Den har et utroligt lækkert industrielt design, som bare passer godt ind, uanset hvor du placerer den i køkkenet.

Kaffemaskinen med kværn fra Sage giver dig mulighed for at slippe din indre baristadrøm fri og eksperimentere med kaffe, som arbejdede du på en fin kaffebar i København. Den indbyggede kaffekværn har hele 18 forskellige indstillinger, så uanset om du har lyst til espresso, cappucino, latte eller en fjerde, kan du få det.

Derudover kommer kaffemaskinen med kværn med aftagelig vandtank, som er nem at fylde samt et integreret vandfilter med i vandtanken. Der medfølger også en mælkekande i rustfri stål.

Specifikationer:

 • Effekt (watt) 1850
 • Vandbeholder: 2L
 • Bønnekapacitet: 250g
 • Kaffekværn med 18 indstillinger
 • 15 bars tryk med indikator

AIVIQ AEM-101S – Automatisk espressomaskine med kværn og mælkeskummer

aiviq-aem-101s-automatisk-espressomaskine

Se AIVIQ AEM-101S Automatisk Espressomaskine til 5.999 DKK her.

Den automatiske kaffemaskine med kværn og mælkeskummer fra AIVIQ er en sand vinder, når det hele skal automatiseres. Det eneste du skal gøre, er at fylde bønner i kaffemaskinen – og så kører den bare derudad. Hvis du vil gøre mindst muligt, mens din lækre kaffe bliver brygget, er dette uden tvivl den bedste kaffemaskine med kværn for dig.

AIVIQ AEM-101S automatisk espressomaskine med kværn og mælkeskummer er designet i sølv og sort, som efter min mening giver et cool udtryk i køkkenet. Dernæst kommer den med en 7-tommer HD kapacitiv touchskærm, hvor du helt frit kan vælge mellem de forskellige brygningsmuligheder. Du kan også lave din helt egen personlige kaffe, f.eks. en “Mads special” med lige præcis den styrke kaffe, mælk, m.m. som du ønsker – det er altså luksus, hvis du spørger mig.

Den automatiske kaffemaskine med kværn fra AIVIQ er nem at rengøre og kræver kun ét tryk, så sætter den i gang.

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,8L
 • Bønnebeholder: 160g
 • Effekt (watt): 1250W
 • Vægt: 13 kg
 • Skærm: 7″ HD (1024×600

Siemens EQ.9 s300 – Fuldautomatisk espressomaskine med kværn og mælkeskummer

siemens-eq-9-s300-fuldautomatisk-espressomaskine

Se Siemens EQ.9 s300 Fuldautomatisk Espressomaskine til 15.999 DKK her.

Her får du en automatisk kaffemaskine med kværn og mælkeskummer, som kan lidt af det hele. Det tager ét klik for dig, at få din yndlingskaffe – og så bliver det ikke bedre, hvis du spørger mig. Kaffemaskinen med kværn fra Siemens er deres mest lydløse til dato, så hører den ikke spor. Kaffemaskinen kan naturligvis lave alle dine favoritter, såsom espresso, latte macchiato og alle de andre du kender fra kaffebaren.

Den fuldautomatiske espressomaskine med kværn er designet med one-touch funktion, hvilket betyder, at den kan brygge hele 2 kopper kaffe på en og samme tid. Du behøver heller ej bekymre dig om rengøringen, for kaffemaskinen med kværn har automatisk rensesystem. Det er lækkert!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 2,3L
 • Bønnebeholder: 290g
 • Effekt (watt): 1500
 • Vægt: 11,5 kg

Sage Barista Pro – Bedste espressomaskine med kværn og mælkeskummer

sage-barista-pro

Se Sage The Barista Pro til 6.999 DKK her.

Her får du den velkendte kaffemaskine med kværn fra Sage. Denne espressomaskine er 100% blandt de bedste kaffemaskiner med kværn og mælkeskummer i et prisleje, hvor mange også kan være med – men du får virkelig også noget for pengene. Med en kaffemaskine fra Sage får du virkelig muligheden for at lave den perfekte kop kaffe på et niveau, som er meget tæt på kaffebaristaen selv, hvis ikke baristaniveau.

Sage The Barista Pro har en integreret kaffekværn, som sørger for den perfekte mængde kaffe, så du hver gang får slukket kaffetørsten. Dernæst er espressomaskinen klar på rekordtid, små 3 sekunder, da The Barista Pro er forsynet med ThermoJet opvarmningsteknologien.

Denne kaffemaskine med kværn er udviklet med en LCD-skærm, hvorfor du nemt og enkelt kan indstille doseringen af kaffe til, om du ønsker en espresso, americano, latte, cortado eller noget helt femte.

Hvis du leder efter en af de bedste espressomaskiner med kværn på markedet, kan du roligt vælge en kaffemaskine fra Sage og The Barista Pro modellen er ikke noget tosset valg, hvis du spørger mig. Desuden klæder denne kaffemaskine med kværn de fleste køkkener, uanset om du vælge det fede, industrielle design i rustfri stål, sort eller grå. Det er bare en all-time klassiker og forbliver det.

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfri stål
 • Vandbeholder: 2L
 • Bønnebeholder: 227g
 • Vægt: 9,1 kg
 • Effekt (watt): 1680W
 • Pumpetryk (bar): 9 bar
 • Farver: Stål, sort eller grå

Hvad er en kaffemaskine med kværn?

En kaffemaskine er en kaffemaskine og en kaffemaskine med kværn, er en kaffemaskine som er designet med en indbygget kaffekværn. Meget simpelt, ik? Og selvom du kunne tro det, fylder en kaffemaskine med kværn ikke mere end en traditionel kaffemaskine, men det samme.

Kaffemaskinen med kværn kværner dine friskmalede bønner, og giver dig den naturligste og mest velsmagende kaffe – det er også derfor, at mennesker som er nørdede omkring kaffe, sætter stor pris på en kaffekværn i deres kaffemaskine. En kaffekværn er desuden ideelt til dig, som af og til har gæster på besøg og skal lave en større kande ad gangen.

Kaffe er gennem de sidste mange år blevet meget andet end bare “kaffe.” I dag er det en livsstil for mange, og det inkluderer kaffenørderi i alt fra bønner, kaffemaskine, kværn og hvilken kop kaffen serveres i. Det er blevet én stor videnskab, og er du ikke ekspert på området, kan det være svært at følge med, når du får en kaffe på Prolog i Kødbyen – som jeg ovenikøbet synes er et fantastisk sted.

Hvorfor skal jeg købe en kaffemaskine med kværn?

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en kaffemaskine med kværn. En kaffekværn lader dig brygge frisk kaffe på dine nymalede bønner, hvilket giver en, vil jeg sige, bedre smag, end hvis bønnerne er kværnet på forhånd. Når kaffemaskinen kværner bønnerne, frigives der utrolig mange aromaer, som ellers ville have blevet siddende i bønnerne, og dermed får du meget mere smag ud af din kaffe.

Kaffemaskiner med kværn kan også være en fordel, hvis du får gæster på besøg og gerne vil lave en større omgang kaffe til dine besøgende – og så smager den også bare bedre.

Hvilken kaffemaskine med kværn skal jeg vælge?

Det er det helt store spørgsmål, for der er utrolig mange gode mærker og producenter om buddet. Jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvilken kaffemaskine med kværn, som er den bedste for dig, men blot give dig et udpluk af de modeller, som jeg synes er blandt de bedste og mest interessante, når det gælder kaffemaskiner med kværn.

I sidste ende ved du bedst selv hvilke behov du har, og derfor også hvilken kaffemaskine med kværn, som er den bedste til dig.

Kaffemaskine med kværn mærker

Når du leder efter den bedste kaffemaskine med kværn på markedet, kan det virke som en jungle at finde rundt i. Der er et hav af forskellige producenter og mærker, som hver især mener, at de har lavet den bedste kaffemaskine med kværn. Jeg kan også fortælle dig hvilke kaffemaskiner med kværn jeg synes er gode, men du skal træffe valget.

For at du kan blive klogere på valget af den bedste kaffemaskine med kværn, har jeg herunder tilføjet et par kaffemaskine mærker, som er værd at kigge efter, når du skal købe en kaffemaskine med kværn.

Sage

Dette mærke har lavet alt fra kaffemaskiner, espressomaskiner med kværn, håndmixere, brødristere og alt derimellem. Jeg har selv haft fornøjelsen af at teste en stor del af deres produkter, og det har hver gang været en succes. Derfor vil jeg også mene, at Sage laver blandt de bedste kaffemaskiner med kværn, når vi stadig bevæger os på et prisvenligt marked.

AIVIQ

Her finder du også en række af forskellige elektroniske apparater til køkkenet, og blandt andet deres kaffemaskiner med kværn er der blevet taget godt imod. AIVIQ ligger i et billigere prisleje end f.eks. Sage, men du får utrolig meget kvalitet for pengene.

KitchenAid

Du kender helt sikkert KitchenAid for deres røremaskiner – eller ja, alt muligt andet.. De er kendt for at lave produkter til køkkenet, og sjovt nok laver de også kaffemaskiner med kværn. Mærket er lig med kvalitet, hvorfor du roligt kan anskaffe dig en kaffemaskine fra KitchenAid.

Delonghi

Min egen espressomaskine med kværn, La Specialista er fra Delonghi. Jeg er meget glad for min kaffemaskine med kværn, og kan roligt anbefale den videre til dig. Her får du en super kaffemaskine med masser af funktioner, lækkert design og så spiller det bare.

Hvilken er den bedste kaffemaskine med kværn?

Det er der uden tvivl mange meninger og holdninger til, men det er svært at slå fast hvilken kaffemaskine med kværn, som officielt er den bedste. Jeg vil mene, at det er en individuel holdning – og den bedste kaffemaskine med kværn for mig, er højst sandsynlig ikke den samme for dig.

Vi har alle forskellige behov, hvorfor “den bedste kaffemaskine med kværn” på en eller anden måde ikke kan eksistere. Mit gode råd vil være, at du vælger den kaffemaskine med kværn, som du føler er den bedste for dig. Kun på den måde kan du blive tilfreds.

Jeg håber, at min bedst i test af kaffemaskiner med kværn har gjort dig klogere på hvilken kaffemaskine med kværn og mælkeskummer, som passer allerbedst til dig. Hvis ikke, har du i hvert fald lært lidt om de forskellige kaffemaskiner, som findes på markedet.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...