Denne artikel indeholder reklamelinks

Har du ikke tid til at brygge din egen kaffe eller vil du blot have det på nemmeste vis? Med en af de bedste kapsel kaffemaskiner bliver det ikke nemmere, for den brygger din kaffe uden problemer, helt automatisk. Denne bedst i test af kapsel kaffemaskiner tager udgangspunkt i fem forskellige kapsel kaffemaskiner, som alle er lette at bruge, kompakte og ovenikøbet brygger god kaffe.

Jeg har herunder lavet en bedst i test af kapsel kaffemaskiner, der forhåbentlig hjælper dig til at finde den kapsel kaffemaskine, som passer bedst til dig. Der vil altid være nogle modeller, som skiller sig ud, hvor du får flere funktioner, knapper og kvalitet for pengene. Disse forsøger jeg at finde frem til i testen af kaffemaskine med kapsler.

Er du derimod på udkig efter en espressomaskine eller traditionel kaffemaskine, kan du læse min guide til den bedste espressomaskine, bedste kaffemaskine med kværn eller bedste kaffemaskine.

Kapsel kaffemaskine Test: Top 5 Bedste Kaffemaskiner Med Kapsel

Testen er lavet i samarbejde med eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Jeg har testet nogle af produkterne, men ikke alle.

Nespresso Vertuo by Krups – Kaffemaskine til kapsler i flot design fra Nespresso

bedste kapsel kaffemaskine test

Se Nespresso Vertuo Next Coffee Machine by Krups til 1.099 DKK her.

Denne kapsel kaffemaskine fra Nespresso er lavet i samarbejde med det anerkendte mærke, Krups, som også laver en del andre elektroniske apparater til køkkenet. Med denne kaffemaskine til kapsler kan du vælge fem forskellige kopstørrelser, fra en helt lille espresso til et større “krus” kaffe. Således kan du altid vælge lige præcis den slags kaffe, du har lyst til at drikke.

Kapsel kaffemaskinen er udviklet, designet og fremstillet til at tilfredsstille dig og samtidig brygge dig en kaffe, som du kan slappe af og nyde. Nespresso Vertuo Next udnytter det fulde potentiale af kaffekapslerne, uanset om det er espresso, dobbelt espresso, gran lungo, alto eller andet.

Kapsel kaffemaskinen kommer desuden med centrifusion-teknologien, som lader kaffemaskinen aflæse stregkoden på hver eneste kaffekapsel, du putter i den. Vertuo Next fra Nespresso kommer i en lang række farver, så du kan passe den, der passer bedst til dit køkken. Forbind kaffemaskinen til Wi-Fi og bluetooth, så sørger den selv for at opdatere sig og gøre kaffebrygningen problemfri.

Specifikationer:

 • Materiale: Plast, metal
 • Vandbeholder: 1L
 • Kapacitet til antal brugte kapsler: 10
 • Vægt: 4,2 kg
 • Slukkes automatisk efter 9 minutter
 • Automatisk udsmidning af brugte kapsler

Nespresso Essenza Mini – Smart lille kaffemaskine til kapsler

nespresso-essenza-mini-kaffemaskine

Se Nespresso Essenza Mini Kaffemaskine til 669 DKK her.

Med en Essenza Mini fra Nespresso får du en smart lille kaffemaskine til kapsler. Denne kompakte kapselmaskine giver dig en utrolig god kaffeoplevelse, alt taget i betragtning. Det er den mindste kapsel kaffemaskine nogensinde og fylder tæt på ingenting – den er derfor også nem at flytte rundt, hvis du ikke “kun” vil have den til at stå i køkkenet.

Som altid har Nespresso styr på designet, således den passer i langt de fleste køkkener, efter min mening. Den lille kapsel kaffemaskine har kun en opvarmningstid på 25 sekunder – og så er kaffen klar på rekordtid.

Nespressos mindste kaffemaskine også kendt som Essenza Mini laver perfekt kaffe hver gang, og du kan vælge mellem to kopstørrelser: hhv. espresso, 4 ml eller lungo, 110 ml. Leder du efter en lille kaffemaskine som laver god kaffe, er dette uden tvivl den bedste kapsel kaffemaskine på markedet.

Specifikationer:

 • Materiale: Plast
 • Mål: 8,4 cm i bredden, 22,4 cm i højden og 33 cm i dybden
 • Vægt: 2,3 kg
 • Vandbeholder: 0,6L

Nespresso Gran Lattissima – Kapsel kaffemaskine med mælkeskummer

nespresso-gran-lattissima-kaffemaskine-sort

Se Nespresso Gran Lattissima Kaffemaskine til 2.445 DKK her.

Gran Lattissima kapsel kaffemaskinen fra Nespresso er blandt de nyere skud på stammen indenfor kaffemaskiner til kapsler. Her får du en model, som har one touch-system, der både er programmeret til at kunne brygge cappuccino, latte og latte macchiato. Lækkert, ik? Uanset hvad du drikker eller hvem du har på besøg, er valgmuligheden der. Det er fedt! Tryk én gang på knappen, og kapsel kaffemaskinen fra Nespresso brygger dig en god kop kaffe.

Den tilhørende mælkebakke til maskinen er justerbar, så uanset om du skal indsætte en lille eller høj kaffe, er der plads til den. Dernæst er mælkebeholderen aftagelig, tåler opvaskemaskine og er udviklet med et nyere skyllesystem, så den kan rengøres mellem brug. Det føles bedst, når man holder noget som en kaffemaskine ren..

Nespresso er selvfølgelig ikke gået ned på udseende og design, da de udviklede Gran Lattissima kapsel kaffemaskinen. Den passer godt ind i det danske køkken, og du kan både få den i sort og hvid.

Specifikationer:

 • Materiale: Plast, metal
 • Vægt: 5,2 kg
 • Vandbeholder: 1,3L
 • Effekt (watt): 1400
 • Mælkebeholder: 0,5L
 • Kan brygge alle de kendte kaffedrikke (cappuccino, latte, latte macchiato, m.m.)

Nescafé Dolce Gusto Genio S – Lille kaffemaskine til kapsler fra Nescafé

nescafe-dolce-gusto-genio-s-automatic-delonghi

Se Nescafé Dolce Gusto Genio S Automatic Kaffemaskine til 799 DKK her.

Her kommer endnu en i rækken til “smart lille kaffemaskine“. Med Nescafé Dolce Gusto Genio S får du en regulær, pæn og god kapsel kaffemaskine, som laver god og velsmagende kaffe. Der er tænkt over designet, hvorfor kaffemaskinen også er flot, elegant og pynter til køkkenet, når du har den stående fremme. Den lille kapsel kaffemaskine er kompakt designet, og er derfor nem at have plads til.

Den lille kapsel kaffemaskine rummer hele 0,8L, hvilket er forholdsvis meget for dens størrelse og vægt på 2,1 kg. Den vil til alle tider brygge dig en balanceret kaffe, da den er udviklet med automatisk dosering – og det kommer du til at nyde af.

Kapsel kaffemaskinen kommer med drypbakke i justerbar højde, så du både kan få kaffe i mindre og større kopper. Leder du efter en smart lille kaffemaskine, er denne en af de bedste kapsel kaffemaskiner på markedet.

Specifikationer:

 • Materiale: Plast, metal
 • Vægt: 2,1 kg
 • Vandbeholder: 0,8L
 • Effekt (watt): 1500
 • Automatisk sluk: Ja

Nespresso CitiZ & Milk – Nespresso kapsel kaffemaskine med mælkeskummer

nespresso-citiz-milk-kapsel-kaffemaskine-sort

Se Nespresso CitiZ & Milk Kapsel Kaffemaskine til 1.851 DKK her.

Her får du en fin, elegant og moderne kapsel kaffemaskine i lækkert design fra anerkendt, Nespresso. Denne model er der blevet udviklet på gennem flere år, og i denne har du alt det bedste fra både fortid og nutid. Nespresso CitiZ & Milk klarer de fleste varianter af kaffe og klarer alt fra espresso, lungo og andet mælkedrikke.

Kaffemaskinen kommer med en mælkeskummer, så du uden problemer kan få mælk i din kaffe. Durudover har kapsel kaffemaskinen et tryk på 19 bar og valget mellem to opstørrelser, hhv. espresso på 40 ml og lungo på 110 ml.

Din kaffe kan være lynhurtig klar, eftersom maskinen varmer op på kun 25 sekunder. Vil du have god kaffe hver gang og blandt en af de bedste kapsel kaffemaskiner på markedet, skal du 100% vælge CitiZ & Milk fra Nespresso.

Specifikationer:

 • Vægt: 3,9 kg
 • Vandbeholder: 1L
 • Automatisk sluk: Ja
 • Aftagelig vandtank: Ja

Hvad er en kapsel kaffemaskine?

Det er en helt simpel kaffemaskine, hvor du blot indsætter en kapsel i maskinen, trykker på en knap og så brygger den helt automatisk en dejlig kop kaffe til dig. Ved flere af disse kaffemaskiner til kapsel, kan du selv vælge om det skal være en mindre eller større kop, hvilken type kaffe det skal være (latte, espresso, americano, m.fl.). I de dyrere modeller har du endda også mulighed for at få en mælkeskummer med – som kapsel kaffemaskinen ovenikøbet også selv klarer. Det er luksus på højt niveau, hvis du spørger mig.

En kapsel kaffemaskine er blandt de nemmeste måder at brygge en kop kaffe på, for du skal nærmest ikke røre en finger. Jeg vil faktisk mene, at det er nemmere at lave en kapsel kaffe end en instant kaffe – og det siger jo lidt om kapsel kaffemaskinen.

Kvaliteten er dog helt anderledes, og du vil til enhver tid få en meget bedre, velsmagende og fyldestgørende kop kaffe ved en kaffemaskine med kapsler.

Hvorfor skal jeg købe en kaffemaskine med kapsler?

Kan du lide kaffe, men ønsker mindst muligt arbejde i brygningen af kaffen, skal du vælge en kapsel kaffemaskine. Maskinen klarer nemlig hele processen for dig, og det eneste du skal gøre, er at indsætte en kapsel i maskinen og trykke på “start”. Dernæst starter brygningen af en perfekt kop kaffe.

Hvis du har været vant til at drikke instant kaffe eller stempelkander, kan en kapsel kaffe også være en god forveksling. Dermed får du lidt af begge verdener, og forveksling skader aldrig.

Hvilken kapsel kaffemaskine skal jeg vælge?

I denne bedst i test af kapsel kaffemaskiner kommer jeg med fem bud på de bedste kapsel kaffemaskiner på markedet. Desværre kan jeg ikke fortælle dig, hvilken du skal vælge, da vi alle har forskellige krav og behov til vores kaffemaskine. Mine krav er muligvis ikke de samme som dine, og du står helt selv for at vælge den maskine, som du føler er den bedste kapsel kaffemaskine for dig.

Kapsel kaffemaskine mærker

Når du søger efter en god kapsel kaffemaskine, dukker der en lang række valgmuligheder frem. Du vil se et hav af forskellige maskiner fra diverse mærker og producenter. Det er en sand jungle at finde rundt i og for at hjælpe dig på rette vej i din søgen efter den bedste kapsel kaffemaskine, kommer jeg herunder med en række mærker, som jeg mener er blandt de bedste, når det gælder kaffemaskiner med kapsler.

Nespresso

Ovenstående mærke blev grundlagt i 1986 og er en del af Nestlé. Nespresso mærke er uden tvivl et af de største mærker indenfor kaffemaskiner med kapsel. De har siddet tungt på markedet, siden de introducerede deres første maskine. I min bedst i test af kapsel kaffemaskiner, har du helt sikkert også lagt mærke til, at størstedelen af produkterne er fra Nespresso, og det er ikke uden grund.

De har nemlig designet, udviklet og fremstillet kaffemaskiner med kapsel i særklasse, som er blevet taget rigtig godt imod af os forbrugere. Du har sikkert også lagt mærke til, at en stor del af kapslerne som kan købes rundt omkring kommer fra Nespresso.

Dolce Gusto

Nescafé og Dolce Gusto er ligeledes Nespresso også en del af Nestlé. Men fra Dolce Gusto får du også en kaffemaskine med kapsler, som en stor del af forbrugerne har været rigtig glade for. Det skyldes bl.a. den lave vægt på produktet i testen samt prisen på maskinen.

Hvilken er den bedste kapsel kaffemaskine?

Jeg ville ønske, at jeg kunne svare dig på hvilken kaffemaskine med kapsel, som er den bedste. Det er dog ikke så enkelt, da vi højst sandsynligt har forskellige behov og krav til den bedste kapsel kaffemaskine – og gudskelov for det, det ville være ærgerligt, hvis vi alle var ens.

Jeg håber dog, at du kunne bruge mit bedst i test indlæg af kapsel kaffemaskiner på markedet, og at det hjælper dig på din søgen efter den kapsel kaffemaskine, som passer allerbedst til dig.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

2 Comments

 1. Kan ikke forstå i kan give Nespresso Vertuo en 1 plads ..årsag en kapsel koster 4,7 – 15.40kr !! de kan ikke fås ” uoriginale”som de alm. Nespresso kapsler ,det er bla derfor du ser så mange næsten ikke brugte til salg på bla. Dba. Folk vil da ikke betale så meget for en kop kapsel kaffe !! ,jeg mener i burde bruge økonomi som et vigtigt parameter når i anbefaler en maskine, og at give den en 1 plads ,det forstår jeg slet ikke
  Mvh. Martin

 2. Pingback: Bedste kaffemaskine med kværn - Mad og Monopolet tester [2022]

Skriv en kommentar