Annonce: Den 5. juni er det Fars dag, hvilket for mange betyder gavetid, og tanker til far i familien. Nu er jeg selv far med stort “F”, og selv om jeg faktisk ikke behøver nogen gave, og selv om jeg er mindst lige så glad for en tegning fra Smilla som for alt muligt andet, så er det nu meget rart at få en gave fra dem, der holder af en.

For nogle dage siden var jeg inviteret ind i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor Johnnie Walker i år har begået lidt af en genistreg, hvis du spørger mig. De har lagt hovedet i blød for at finde den perfekte Fars dags-gave, som både er kreativ og personlig. Hvis din far som jeg hverken er til blomster eller et alenlangt kort, men derimod er til whisky eller gerne vil tættere på whisky, så er dette tæt på den perfekte Fars dags-gave. Fra den 23. maj kan du nemlig besøge Johnnie Walkers stand i Magasin Kgs. Nytorv, købe en flaske god whisky og få indgraveret en lille hilsen eller et navn i flasken.

Få en personlig hilsen på din favorit Johnnie Walker-whisky til Fars dag
Gaven til “Verdens bedste far”
Få en personlig hilsen på din favorit Johnnie Walker-whisky til Fars dag
Sådan ser det ud når der indgraveres i flasken

Det er ikke første gang Johnnie Walker tilbyder en gratis indgravering, og sidste år op til jul endte en flaske med at lægge glasfront til et frieri, da en kvinde købte julegave til sin kæreste.

Forskellige prisklasser

Nu tænker du nok, at det bliver den dyreste Fars dags-gave, du nogensinde har givet – bare rolig, der er whisky i flere prisklasser lige fra 339 kr. til 999 kr. Her er det bl.a. muligt at købe den nye “Black Label Sherry”, som er lagret i 12 år til 339 kr., eller “Green Label”, som ellers normalt kun er forbeholdt salg i lufthavnen. Den er 15 år gammel og indeholder whiskyer fra fire forskellige destillerier rundt omkring i Skotland. De fire destillerier er Talisker, Caol Ila, Cragganmore og Linkwood – det, at Johnnie Walker skriver explicit på flasken, hvilket blend whiskyen består af, er ret utraditionelt. Whiskyen er i øvrigt kæmpe value for money og et godt køb til 435 kr.

Få en personlig hilsen på din favorit Johnnie Walker-whisky til Fars dag
Green Label og Gold Label Reserve

Green Label fanger de karakteristiske smage fra hvert hjørne af Skotland i en perfekt balance. Den dufter af lette havefrugter og blomster, har smagsnoter af træ som eg og ceder samt en røget eftersmag.

Få en personlig hilsen på din favorit Johnnie Walker-whisky til Fars dag
Dælme en blæret gave til farsdag

Det er naturligvis også muligt at købe én af deres absolut bedste whiskyer “Blue Label”, som er min favorit. Det er ét af de bedste blends, der findes, og den er i modsætning til de andre ikke røget. Den er rund, blød og med noter af tørret frugt, citrus og karamel – en fantastisk whisky, som koster 999 kr.

Få en personlig hilsen på din favorit Johnnie Walker-whisky til Fars dag
Det endelige resultat

Så er du på udkig efter en gave, der hæver standarden lidt fra sokker, en pakke piberensere eller den klassiske flaske rødvin, har Johnnie Walkers i år løsningen til dig. Det kræver bare en lille smuttur forbi Magasin Kgs. Nytorv.

Hvad: Johnnie Walker indgraveringsstand
Hvor: Magasin Kgs. Nytorv på 2. sal i herreafdelingen lige ved rulletrapperne
Hvornår: Fra 23. maj til 5. juni
Tid: Hver dag fra 13.30 til 18.30

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar