Gå til opskrift

Mine tøser elsker muffins og navnlig med chokoladestykker og banan. Det bedste er faktisk, at de ikke helt opfanger, at de kan laves rest sunde og fx uden brug af mel. Denne opskrift har jeg endda lavet på min Sage The Super Q Blender og de kan laves i cupcakes forme. Resultatet bliver lækre svampede muffins, som du kan spise med god samvittighed…

Min ældste datter er vild med at bage og er faktisk bedre end mig. Jeg formår dog at lave denne opskrift. Det er utrolig nemt, hvilket skylde, at det hele kan smækkes i en blender, så det kan faktisk ikke gå galt. Jeg har teste “Sage The Super Q“, hvor jeg lavede denne opskrift.

Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!
Familiefaren hælder op til muffins…

Læs også: Mad & Monopolet tester: Sage The Super Q – tæt på perfektion…

Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!

Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!

Ret: Dessert, Snack
Køkken: dansk
Keyword: Bananmuffins, Muffins, Sunde Muffins
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 10 stk
Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

 • 4 stk. æg
 • 4 stk. moden bananer
 • 4 dl. havregryn
 • 1 dl. mælk
 • 1 tsk. vaniljepulver
 • 1 spsk. sirup
 • 2 tsk. bagepulver
 • 100 g. mørk chokolade
 • Evt. smagneutral olie

Sådan gør du

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Smid alt pånær chokolade i en blender.
 3. Fyr den af!
 4. Hvis du bruger silikoneforme skal du ikke bruge olie, ellers smører du dem med lidt olie.
 5. Hak chokoladen groft og vend det i.
 6. Bag dem i 18-20 min.
 7. Prik i dem for at se om de er done.
Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!
Alt hvad du skal bruge til muffins…
Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!
Brug en brødkniv når du hakker chokolade – det gør det hele nemmere…
Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!
Min store datter sikrer at muffins ikke hænger fast…

Min silikoneform har det med at svigte mig, så Sophia penslede lige med lidt olie – just in case. Hvis du ikke har en blender, så kan du mose bananerne og blande det hele sammen. Dog skal det stå på køl i 30 min så havregrynden bliver lidt oplyst.

Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!
Brug en brødkniv når du hakker chokolade – det gør det hele nemmere…
Opskrift på nemme bananmuffins med chokolade!
Sunde muffins – lavet 100 % på blenderen – okay måske ovnen også…

Håber du synes om opskriften, den er utrolig nem at lave og 25 min efter du starter har du faktisk varme, svampede og sunde muffsin!

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift