Annonce: Gordons populære sommerkiosk er tilbage og besøger udvalgte destinationer i Sverige, Danmark og Norge. Her kan du få en af ​​ Gordons mest elskede sommercocktails – og lave den med din egen twist.

Det er ferietid for de fleste af os, og det betyder sommer, sol og cocktails. I år pakker Gordon’s Gin igen deres egen barbil og triller ud i sommerlandet for at besøge hotspots i Sverige, Danmark og Norge. I bilen finder du Gordon’s Staycay Summer Kiosk, hvor du kan sammensætte dine egne Gin & Tonic’s ved hjælp af forskellige ingredienser.

Design din egen G&T på Gordon’s Staycay Tour
Så er barbilen klar…

I 2019 lancerede verdens bedst sælgende gin, Gordon’s, den vellykkede Gordon’s Pink Summer Tour. Idéen gik ud på, at Gordon’s rejste rundt i det meste af Norden med en slags pop-up sommerkiosk. Nu er barbilen tilbage, og denne gang er temaet staycation. I august kommer bilen til at besøge Danmark, hvor den forhåbentlig vil bringe en afslappet feriestemning med sig.

Barvognen er udstyret med et bredt udvalg af Gin & Tonic´s lavet med Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon og Gordon’s Alcohol Free Spirit. Gæsterne vil kunne skabe deres egne unikke cocktails ved at vælge deres foretrukne gin og efterfølgende tilføje forskellige ingredienser som blandt andet hyldeblomst, passionsfrugt, mynte, lyserød grapefrugt og slikkepinde. På cocktailmenuen vil der også være adskillige unikke Gin & Tonic´s inspireret af specifikke europæiske feriedestinationer som Palma, Saint Tropez, Hydra og Amalfi.

Design din egen G&T på Gordon’s Staycay Tour
Gode cocktails på kortet…

– Det føles helt fantastisk at være på vejen igen, og denne gang har vi udstyret barbilen med Gordon’s fulde sortiment. Det har været svært at ses med familie og venner det seneste år, derfor har målet med Gordon’s Staycay Summer Kiosk også været at skabe en oplevelse i kosmopolitiske omgivelser, der forkæler folk. Vi længes alle sammen efter varme nætter, solnedgange, drømmende musik og en god Gin & Tonic. Så der her er en lille ”ferie” sydpå, uden at man behøver sætte sig i et fly, siger Sophia Torabbeigi fra Diageo.

I løbet af sommeren 2021 har Gordon’s Staycay Tour besøgt steder som Lydmar og Hallwylska i Stockholm og Pir4 / Tønsberg i Norge. Nu er turen kommet til København, hvor Ofelia Beach får besøg at barbilen 10. og 11. august, inden Halvandet på Refshaleøen får besøg af den fra 13. til 15. august. Under besøget bliver der afholdt konkurrencer, hvor gæsterne kan vinde et besøg af den fuldt udstyrede barbil til en privat begivenhed.

Design din egen G&T på Gordon’s Staycay Tour
I forbindelse med Staycay er det muligt, at vinde en fuldudstyret barbil til en begivenhed….

Barbilen vil medbringe en baggrund på turen, hvor folk kan konkurrere om at tage det bedste feriebillede og lægge på deres Instagram med hashtagget #staycaytour.

DK TOUR PLAN

10. – 11. august – Ofelia Beach, København

13. – 15. august – Halvandet, København

Inspirerende serveringer med en twist, der løfter dine G&T’s derhjemme i sommer!

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar