Jeg håber I er klar på endnu en “Cocktail Week” eller bare en “Ulige Uge” med masser af lækkerier. Gennem de sidste år har jeg fået øjnene mere op for cocktails. Det skyldes primært, at jeg bor på Vesterbro, som er lidt af et mekka for cocktailbarer. Steder som Curfew, Lidköeb og Duck & Cover der alle lave vildt lækre drinks og cocktails ligger i hjertet af Vesterbro. I dette indlæg laver én Monopolets rigtig gode venner Morten Krag fra The Cocktail Blog en lækker cocktail til jer som hedder: “Sip It Like Beckham”. Måske finder du den på en cocktailbar på Vesterbro en skønne dag. Håber I synes om den…

I forrige uge var der cocktail med gin “One Cold Gentleman” og artikel fra det irske destilleri “Roe & Co”, hvor jeg havde en lidt alternativ tur som endte med en operation. Der var også andet indlæg omkring “Thursdays Tequila” med “7 Leguas Tequila Reposado” fra Tequila.dk.

I denne uge er der whisky cocktail med en whisky, som jeg altid gerne har villet smage, men aldrig har taget mig sammen til at købe. Nu har jeg endelig smagt den! Inden var det lidt et dilemma for mig. Jeg havde nemlig en forestilling om, at det ikke var en særlig god whisky – men jeg elsker deres ambassadør for whiskyen – so what to do?

Wednesdays Whisky:
Welcome to Haig Club… Billede udlånt fra Haig CLubs hjemmeside

Når Beckham siger det er godt, så måtte jeg jo smage 🙂 Bare rolig – det er sagt med et smil på læben, ikke alt Beckham endorser er godt. Det viser sig så, at det faktisk er en decent whisky. Det er en grain og ikke en single malt – men den er ganske fin og navnlig i en cocktail som her!

Sip It Like Beckham!

Wednesdays Whisky: "Sip It Like Beckham" med Haig Club og Lagavulin 16...

Ret: Drinks
Keyword: Cocktail, Drink, Whisky
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 1 person
Forfatter: Familiefaren

Her får du en rigtig luksus cocktail med Haig Club og Lagavulin 16 som udgør en fremragende cocktail du nemt kan lave – Tak til The Cocktail Blog!

Udskriv

Ingredienser

  • 4.5 cl Single Haig Club Whisky
  • 1.5 cl Lagavulin Whisky
  • 1.5 cl Cherry Heering
  • 1 cl Sukker Sirup
  • 3 Dashes Jerry Thomas Own Decanter Bitters
  • 1 Dash Aromatic Bitters kan evt. begge erstattes med Angostura, denne kombo giver dog mere kompleksitet
  • 1 Knivsæg Citron syre pulver kan evt. erstattes med 1 cl Citron juice

Sådan gør du

  1. Røres med rigelig is
  2. Sies i et afkølet “coupe” glas (evt. over et stort stykke klart is)
  3. Pyntes med 1 stk. Maraschino kirsebær
Wednesdays Whisky:
Cocktail med whisky og bitters..

Du kan naturligvis også godt bruge andre whiskys i denne. Du kunne fx bruge Highland Park 12 eller Macallan 12 Triple Cask i stedet for Haig Club . Som erstatning for Lagavulin skal du dog bruge en røget whisky – det kunne fx Bowmore 10 eller en Talisker – der er mange muligheder – god fornøjelse!

Wednesdays Whisky:
Perfect serve from Morten…

Håber den har givet inspiration – du kan finde meget mere på Instagram profilen “The Cocktail Blog” – kig gerne forbi – skål!

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift