Gå til opskrift

Syltede agurker er hurtige og nemme at lave, og de slår dem, du køber, med adskillige længder. Du kan hurtigt lave en omgang hjemmelavede syltede agurker, som er perfekt sprøde, og som kan holde sig længe i køleskabet. Du kan selv bestemme tykkelsen, og opskriften kan laves på ca. 30 min. inklusiv tiden i køleskabet.

Der er to muligheder, når du laver hjemmesyltede agurker – den hurtige metode og den mindre hurtige metode. Jeg har lavet dem hundredevis af gange og synes reelt ikke, der er den store forskel på smagen.

Opskrift på lynsyltede agurker

Opskrift på lynsyltede agurker

Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Familiefaren

Opskrift på hjemmesyltede agurker, som er perfekt tilbehør til hotdogs, burgere, kylling eller til smørrebrød – kan bruges efter 35 min.

Udskriv

Ingredienser

  • ½ agurk
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 1 dl. vineddike
  • 1 spsk. kogende vand
  • 1 patentglas med låg

Sådan gør du

  1. Kør agurken på et mandolinjern.
  2. Hvis du vil have dem helt tynde, så vælger du “1” eller den tyndeste.
  3. Opløs sukker og salt i det kogende vand.

  4. Læg agurker i glasset og tilsæt eddike og sukker-salt-opløsningen.

  5. Stil det på køl i min. 30 min.
  6. Server på hotdogs, i burgere eller andet lækkert.

Opskrift på lynsyltede agurker
Syltede agurker…

God fornøjelse….

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

3 Comments

  1. Pingback: Kylling med skilt sovs som min far lavede den

  2. Jeg kan slet ikke forestille mig, at den blanding skulle smage noget der bare LIGNER Agurkesalat :S

    Den mest klassiske blanding er 1:1:1 af Vand, Eddike, Sukker, og så skal Agurkeskiverne have en god omgang groft salt og kvases med hænderne, så saltet kan hjælpe med at trække vand ud af Agurkeskiverne, det er det som giver dem det fine “Knas”… Men når jeg lige keder mig, så skal det da prøves af 🙂

    • Synes jeg du skal Ole – det er en metode jeg har brugt i mange år – fungerer upåklageligt 👌

Write A Comment

Vurdér opskrift