Ron Zacapa er ét af de mest kendte rom-brands i verden. Deres legendarisk Ron Zacapa 23 kender du sikkert allerede rigtig godt. Den indgår også i denne spændende virtuelle smagningen, men Ron Zacapa er meget mere end denne ene rom. Til smagningen får du muligheden for at smage 5 andre lækre udgivelser, som topper med deres eksklusive “Ron Zacapa Royal”, som er et deres flagskibe…

Ron Zacapa-smagningen

Udover Ron Zacapa ingår der en række andre rom, som faktisk spænder ret bredt indenfor feltet, hvor du vil opleve, at rommen kan veksle fra det sødmefulde til det tørre og opleve, hvordan noterne og udtræk ændre sig. Disse indgår i smagningen. Her får du muligheden for at smag 3-5 cl. til en online smagning, hvor nedenstående indgår. Prisen for 3 cl. er 275 kr. og 5 cl. 450 kr.

 • Ron Pampero Aniversario – en fin start fra Venezuela!
 • Ron Zacapa 23 – den klassiske og kendte!
 • Ron Zapaca Edición Negra – den lidt mindre kendte “storebror”!
 • Ron Zacapa Reserva Limitada – en gang i mellem frigiver Zacapa en særlig rom i begrænset antal!
 • Ron Zacapa XO – lagret på hele 5 forskellige træfade, inklusive cognacfade!
 • Ron Zacapa Royal – Toppen af toppen – den mest sublime rom fra Guatemala!

Smagningen finder sted lørdag 7/11 kl 19:00. Det er også muligt at gå sammen med en god ven eller veninde, som også elsker rom og bestilles 5 cl. så er der er faktisk penge at spare på smagningen. Prøveflasker med sendes med pakkepost, og skal bestilles senest tirsdag 3/11 kl 12:00.

Billetter kan købes via dette link.

Vejledning til smagningen

 1. Find et godt glas – gerne et Glencairnglas eller lignende. Ideelt set skal du bruge et glas pr rom, så har du mulighed for at sammenligne dem.
 2. Find et vandglas og en flaske vand
 3. Gå ind på https://smagning.com/online-rom-20201107 i  god tid. 
 4. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere
 5. Vær klar til godt to timers hygge med lækker rom og gode historier.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

9 Comments

 1. Jesper Petersen Reply

  Hejsa. Vi er 3 drenge som egentlig gerne vil deltage, men dagen passer os dårligt. Smider I videoen op et sted, så vi kan holde smagningen og følge med en dag hvor det passer os?

 2. Jesper Petersen Reply

  Hej Familiefar – tak for hurtigt svar 🙂

  Det kunne jeg selvfølgelig godt lige have kommenteret på, men det er Ron Zacapa vi er efter 🙂

  • Hej Jesper,

   Intet årsag, jeg er i dialog med Diageo, skal nok forsøge at vende at vende tilbage hurtigt!

   /Whiskytossen 🙂

 3. Jesper petersen Reply

  Hej Whiskeytosse – er du blevet klogere? Mvh Jesper

Skriv en kommentar