Gå til opskrift

For nylig så jeg denne opskrift hos “The Naughty Fork” på Instagram, som laver nogle vildt lækre opskrifter. Den fangede mit blik, fordi det virkede til at være det perfekte mix mellem sødt og salt og et vildt mashup af mellem en klassisk toast med bacon, “arme riddere” eller French Toast” og Creme Brulee – det lyder vildt, hvilket jeg kan garantere dig for, det også er – og den smager himmelsk!

Du kan være helt rolig, for den er faktisk utrolig nem at lave – hemmeligheden er, at du laver brødet med en creme, som du griller på panden, efterfølgende drysser du sukker over, som du giver en tur med en gasbrænder. Blandingen af top og bund, som du nu pludselig har omdannet til et par stykker “French Toast” sammen med ost, skinke og bacon, er helt fantastisk.

Opskrift på
Læg mærke til den karamelliserede top
Opskrift på "Creme Brulee Toast med bacon" - det perfekte mix af salt og sødme

Opskrift på “Creme Brulee Toast med bacon” – det perfekte mix af salt og sødme

Ret: Snack
Køkken: Amerikansk, Fransk
Keyword: Arme Riddere, Creme Brulee, Frensh Toast, Toast
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Familiefaren

Dette er en opskrift på den vildeste toast, der findes – den er et mix af en toast med bacon og en "French Toast" eller "arme riddere – få opskriften her.

Udskriv

Ingredienser

Toast

  • 4 stykker franskbrød – vælg det du har eller holder mest af
  • 4 skiver skinke
  • 4 stykker cheddar – brug det i en pakke i skiver
  • 2 håndfulde revet hvid modnet cheddar
  • 8 skiver tyndtskåret brie
  • 8 stykker bacon
  • 3 spsk. smør

Creme Brulee-masse

  • 1 dl. fløde
  • 1 stk. æg
  • 2 store tsk. sukker
  • Ekstra sukker til flambering

Sådan gør du

Creme Brulee-masse

  1. Pisk det hele grundigt sammen med en håndmixer, det tager ca. 5 min.
  2. Det er færdigt, når det er tyknet.

Toast

  1. Start med at stege dit bacon sprødt på en pande, læg det til side når det er klar.

  2. Skær brødet ud i ca. 1,5 cm. tykkelse.
  3. Fordel creme bruleen på de 4 skiver brød.

  4. Varm en pande op til middelsvag varme.
  5. Lad smørret smelte.
  6. Læg brødene på panden med creme brulee-massen nedad. Lad dem stege i ca. et minut.

  7. Læg så 2 skiver skinke, 2 skiver cheddar, en håndfuld revet cheddar, 4 skiver brie og 4 stykker bacon på de to af brødene.

  8. Luk nu toastene ved at lægge de to andre brødskiver ovenpå dem, der nu har fået fyld på. Den side af brødet, som ikke har creme brulee, skal vende ned mod fyldet.

  9. Hvis du har et låg, så læg gerne det over, det kan også være et stort grydelåg, så smelter osten bedre.
  10. Lad nu toastene stege ved svag varme i ca. 5 min eller til osten er smeltet.

  11. Når de er færdige, så drysser du sukker på de sider, som vender opad. De skal være godt dækket.

  12. Flamber dem nu så de er karamelliserede.

  13. Vend toastene og gentag processen.

  14. Server dem hvor du halverer dem.

  15. Nu kan du nyde verdens bedste toast.
Opskrift på
Den ultimative toast

Håber du synes om opskriften, det er ikke just den sundeste ret, men jeg vil gerne garantere, at den er noget af det vildeste, der findes, og den perfekte kombination mellem sødt og salt – god fornøjelse.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift