Annonce Spiritus Talisker Whisky

Tag på campingeventyr langs den jyske vestkyst med Talisker

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Annonce: Efteråret står for døren, og i år kan du tage på en unik campingoplevelse i det nordlige Jylland sammen med det skotske whiskymærke Talisker. Du henter selv en fuldt udstyret autocamper, der er pakket med alt, hvad du skal bruge for at holde en afslappet weekend i naturen. En weekend, der er spækket med oplevelser, frisk luft, lækker mad og en masse godt at drikke.

Okay – hands down – jeg ser tit tilbud, hvor jeg tænke “jo jo, tilbud og tilbud, det ved jeg nu ikke helt” og trækker lidt på smilebåndet – da der er langt mellem snapsene, når det kommer til rigtig tilbud. Denne her, må jeg dog erkende, er næsten for god til at være sand.

Er du vild med natur, oplevelser og hygge?

Hvis ja, så har du en god mulighed inden så længe. Det er nemlig sådan, at det skotske whiskymærke Talisker har ombygget en varevogn til en ganske særlig autocamper, der giver dig muligheden for at oplevet den storslåede danske natur på egen hånd.

Tag på campingeventyr langs den jyske vestkyst med Talisker

Vores Talisker Adventure Guide er fyldt med inspiration og tips til dem, der ønsker at opsøge eventyret i naturen på egen hånd. Vi ved, at interessen for friluftsliv generelt er stor, men at folk tit har brug for et skub i den rigtige retning for at komme i gang. Med den her campingoplevelse gør vi det nemt og tilgængeligt for alle dem, der er nysgerrige på campinglivet i den frie natur. Pakken indeholder en masse sjove aktiviteter og byder samtidig på friluftsliv i meget behagelige rammer. Drømmen er, at vi inspirerer deltagerne, så det her blot bliver ét af mange natureventyr fremover, siger Tina Timm fra Diageo.

Tag på campingeventyr langs den jyske vestkyst med Talisker

Over tre weekender i oktober og november kan nysgerrige danskere booke et “Talisker-campingeventyr” for to personer til en meget fordelagtig pris på 795 kr. Autocamperen er udstyret med mad, drikke og køkkenudstyr samt en konkret og brugbar guide med forslag til forskellige spændende aktiviteter i Nordjylland. Kort sagt, alt hvad du skal bruge til en weekend fuld af oplevelser.

Tag på campingeventyr langs den jyske vestkyst med Talisker

Besøg på Rubjerg Knude, stand up paddling og whisky

Pakken byder blandt andet på et besøg ved Rubjerg Knude, stand up paddling ved vandet ud for Løkken, besøg ved den mægtige kalkstensklint ved Bulbjerg Knude og en vandretur ved Tranum Fosdal. Weekendens nøje sammensatte måltider og cocktails er udviklet af den svenske friluftskok Niki Sjölund og bartenderen Bella Porcile. Tanken er, at man tilbereder begge dele i autocamperen eller på stranden med stormkøkken.

Tag på campingeventyr langs den jyske vestkyst med Talisker

Hvad:

En campingweekend med Talisker Adventure Guide.

Hvornår:

Weekenderne den 29-31 oktober, 5-7 november og 12-14 november.

Pris:

795 DKK (prisen er for 2 personer og indeholder al forplejning samt transport til og fra Aalborg).

Hvordan:

Du kan booke weekendeventyret her:

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar