Gin

Tanqueray Gin lancerer eksklusiv kollektion af duftlys

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tanqueray blev udviklet for over 170 år siden af Charles Tanqueray. Han var præstesøn, men valgte at trodse traditionen om at følge i farens fodspor, og i stedet åbnede han et destilleri i London. Det blev begyndelsen på den legendariske gin, vi kender i dag. Tanqueray har indgået et arbejde med det nordiske duftmærke Muro Scent og i den forbindelse skabt 3 duftlys, som matcher de botanicals som Tanqueray benytter – så der er “gin for alle pengene nu”

Tanqueray har med sin genkendelige flaske, der er formet som en cocktailshaker, sat standarden for gin i næsten et århundrede. Og i et nyt eksklusivt samarbejde med det nordiske luksusparfumehus, Muro Scents, har Tanqueray nu sat sig for at fange hovedingredienserne fra Tanqueray No. Ten, Tanqueray Rangpur og Tanqueray Flor de Sevilla for at udvikle tre unikke duftlys med aromaer, der spænder fra benzoin, røgelse, myrra, cypres og sort peber til enebær, ingefær, anis og læder.

Tanqueray Gin lancerer eksklusiv kollektion af duftlys
De 3 duftlys…

Den nye kollektion af duftlys hedder Top Notes og kan nu købes på muroscents.com. Prisen er 495 kr. per lys. Dufte har altid betydet meget for mennesker, uanset hvilken kultur man kommer fra. Det handler blandt andet om, at de rigtige dufte kan få dig til at føle dig mere nærværende og bevidst om dine omgivelser. Mit bedste tip er, at man tænder sit Top Notes-duftlys omkring middagstid. Alle duftene i kollektionen er ret friske og tilføjer et touch til hverdagen. Nyd aromaerne fra lyset med venner over et par gode drinks før middagen, siger Wolf Fischer, der er grundlægger af Muro Scents. Top Notes-projektet er som nævnt baseret på fire forskellige variationer af Tanqueray, der er blevet omdannet til specialfremstillede dufte.

Tanqueray Gin lancerer eksklusiv kollektion af duftlys
Duftlyst fra Muro Scents og Tanqueray

TANQUERAY NR. 10 Tanqueray nr. 10 er en ultra-premium gin, der fremhæver arven fra den originale London Dry-opskrift. Ginnen er destilleret i små partier med de fire originale botaniske elementer fra London Dry-gin, ligesom den er tilsat friske grapefrugter, appelsiner, limefrugter og kamilleblomster. Det gør i sidste ende Tanqueray No. 10 til en eksplosion af frisk citrus.

TANQUERAY FLOR DE SEVILLA Her får du en saftig gin med en fed og bittersød smag. Sevilla-appelsinerne er destilleret med appelsinblomst og de fire botaniske elementer fra den klassiske London Dry-gin. Nemlig enebær, pebret koriander, kvan og sød lakrids.

TANQUERAY RANGPUR Rangour er en eksotisk blanding med en spektakulær og frisk smag. Her finder du skallen af lime sammen med saftigheden fra mandariner. Det løfter smagen og skaber en perfekt balance mellem de fire førnævnte klassiske ingredienser, man bruger i gin – enebær, pebret koriander, kvan og sød lakrids.

Sidste år havde Muro Scents og Tanqueray et samarbejde hvor netop duft og cocktails blev præsenteret i en ny kombination, som blev lanceret på Nimb. Denne udgivelse kommer i slipstrømme på sidste års tiltag, dog lidt forsinket grundet Corona.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar