Du kender sikkert allerede Tanqueray Gin, som laver nogle lækre produkter, ikke? Lige nu har de lancereret sommer “PeTanqueray”, et koncept, hvor de kombinerer en skøn cocktail og et hyggeligt spil petanque. Konceptet kører mellem 11. juni og 11. juli, og i dette tidsrum er det muligt at booke PeTanqueray-oplevelsen på Boulebar i Nørregade og spille med sine venner, mens man nyder lidt snacks og kolde G&Ts serveret med et sydfransk twist, prisen er 210 kr. pr. person…

Boule eller petanque? Begge navne dækker over er et spil, hvor man dyster om at få sit sæt af stålkugler tættest på en mindre trækugle – også kaldet “grisen”. Boule har sin oprindelse i Frankrig, hvor ordet boule kort og godt betyder kloden. Selvom boule er en konkurrence, handler spillet lige så meget om at have det sjovt med sine venner eller familie. At bruge kvalitetstid med mennesker man holder af. Og gerne over en bid mad eller et godt glas, som man kender det fra skyggefulde grusbaner på de sydfranske torve og pladser.

Tanqueray byder på franskinspireret sommeroplevelse med kølige cocktails og petanque!
Tanqueray Blackcurrant Cocktails, petanque og sommer…

I mit lille sommerhus på Sjællands Odde har jeg lavet et lignende koncept, men det er ikke helt så gennemført, som det du finder på Boulebar i Nørregade, det vil jeg gerne indrømme.

Tanqueray er kendt for sin legendariske og velsmagende destillerede gin. Det nyeste medlem af Tanqueray-familien hedder Tanqueray Blackcurrant Royale og er en unik og moderne gin med noter af vanilje. Den er inspireret af Charles Tanquerays rejser i 1840’erne til Frankrig, der som bekendt er boulens’ hjemland.

Fra fredag til søndag mellem 11. juni og 11. juli er der mulighed for at opleve PeTanqueray by Tanqueray på Boulebar i Nørregade i København. Alle gæster kan booke PeTanqueray-oplevelsen, som består af 90 minutters boules, en valgfri Tanqueray Blackcurrant Royale-cocktail og udvalgte snacks. Tanqueray Blackcurrant Royale er også tilgængelig i velassorterede supermarkeder og spiritusforhandlere i hele Danmark, prisen for en flaske er 249 kr.

Klik her for at booke.

Tanqueray Blackcurrant Royale og tonic

Denne cocktail er en rigtig sommer G&T’er, de friske bær er helt perfekte til at komplettere denne gin. Det er én af de cocktails, hvor du bestemt ikke bliver træt efter en enkelt eller to, tværtimod.

Tanqueray byder på franskinspireret sommeroplevelse med kølige cocktails og petanque!
Tanqueray Blackcurrant Royale French 75
Tanqueray byder på franskinspireret sommeroplevelse med kølige cocktails og petanque!

Tanqueray Blackcurrant Royale og tonic

Ret: Cocktail
Køkken: Fransk
Keyword: Blackcurrant, Cocktail, Gin, Tanqueray
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 1 stk.
Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

  • 50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale
  • 150 ml Premium tonic
  • Friske solbær
  • Friske brombær
  • Citron

Sådan gør du

  1. Fyld et coupéglas med is.
  2. Hæld Tanqueray Blackcurrant Royale i.
  3. Tilsæt Premium tonic og rør godt rundt med en barske.

  4. Pynt med en håndfuld friske bær og en skive citron.

Tanqueray Blackcurrant Royale French 75

Royale French 75 er en rigtig klassiker, som er helt perfekt til alle årstider faktisk. Jeg drak den selv som velkomst til nytårsaften. Den giver lidt ekstra luksus med boblerne, som du topper den af med.

Tanqueray byder på franskinspireret sommeroplevelse med kølige cocktails og petanque!
Tanqueray Blackcurrant Royale French 75
Tanqueray byder på franskinspireret sommeroplevelse med kølige cocktails og petanque!

Tanqueray Blackcurrant Royale French 75

Ret: Cocktail
Køkken: Fransk
Keyword: Cocktail, Gin, Tanqueray
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 1 stk.
Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

  • 50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale
  • 30 ml citronsaft
  • 15 ml sirup
  • 50 ml Prosecco
  • Citronskal

Sådan gør du

  1. Kom din Tanqueray Blackcurrant Royale i en shaker sammen med is, citronsaft og sirup. Ryst hårdt i 5 til 10 sekunder.

  2. Si nu cocktailen over i et coupéglas uden is, inden du topper den med Prosecco.

  3. Pynt til sidst med citronskal.

Boulebar

Boulebar er startet af tre venner, der forelskede sig i spillet, mens de tilbragte tid i parkerne midt i Marseilles buldrende byliv. Boule er meget mere end et spil. Det er en måde at leve, tænke og være på. Det forbinder generationer og spilles perfekt over en god middag eller et glas Pastis. I dag findes der ni Boule-barer spredt over Malmø, Göteborg, Stockholm og København. Og rejsen er først lige begyndt.

Tanqueray byder på franskinspireret sommeroplevelse med kølige cocktails og petanque!
Masser af hygge på Boulebar i København…

De andre medlemmer af Tanqueray familien

Tanqueray Rangpur Lime

Destilleret på Tanquerays base af fire planter sammen med Rangpur Lime (en eksotisk citrus fra Indien), ingefær og laurbærblade. Det er en let gin med et skarpt twist af citrus. Rangpur Lime viser en eksotisk side af Tanqueray og er kendt for sin stærke enebærsmag. Den serveres bedst i et coupéglas med Premium tonic og en skive lime.

Tanqueray Flor De Sevilla

Tanqueray Flor de Sevilla er en unik destilleret gin lavet på essensen af ​​appelsiner fra Sevilla og andre fine botaniske planter. Ginnen rammer en perfekt balance mellem den unikke bittersøde smag af Sevilla-appelsinerne og den kompleksitet, man finder ​​Tanqueray London Dry Gin. Det er en lækker appelsingin, der serveres bedst med is i et coupéglas, Premium tonic og en appelsinskive.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift