Annonce

Er du typen, som nyder en “afternoon cocktail”? Er du typen, som elsker at kræse lidt ekstra om dine gæster? Er du også typen, som går op i at sætte rammerne for en perfekt eftermiddag og aften? Hvis ja, så kunne denne nyhed, som Tanqueray og Thornet har skabt sammen være noget for dig. Den ikoniske barvogn S 179 er blevet genoplivet og skabt i en nyfortolkning – skål og velkommen til highend afternoon cocktails.

Tanqueray og møbelproducenten Thonet relancerer en specialudgave af den traditionelle S 179 barvogn i et autentisk og minimalistisk design. Det er efterhånden tæt på 100 år siden, at den verdenskendte arkitekt Ludwig Mies van der Rohe slog de første streger til den ikoniske barvogn S 179. Men nu relancerer den anerkendte møbelproducent Thonet klassikeren i samarbejde med Tanqueray. Resultatet er blevet en nyfortolkning, der kombinerer moderne indretningstendenser med Tanquerays umiskendelige univers. Den nye barvogn er et æstetisk tilskud til enhver stue, og den inviterer gæster til at blive hængende og tale med hinanden.

Tanqueray og Thonet relancerer ikonisk barvogn
Barvognen fra Thonet

Den relancerede S 179 barvogn bringer på mange måder to ikoner sammen, som hver især er et resultat af den tidsånd og de innovative tanker, de er blevet til i. Historien om Tanqueray starter i 1830 med drømmen og ambitionen om at skabe den fineste gin i verden.

Grundlæggeren, Charles Tanqueray, nægtede at acceptere datidens status quo og brugte mange år på at teste og afprøve de fineste botaniske stoffer fra hele verden. Gennem sine utraditionelle metoder fandt han i sidste ende sin helt egen stil og satte nye standarder for ginverdenen. Thonet bygger på samme måde på en over 200 år gammel håndværkstradition og sidder i dag på en portefølje af berømte designklassikere i høj kvalitet og tidløst design.
Med et fælles fundament, der hviler på værdier som innovation, tradition og håndværk, er det
lykkedes at skabe en ny udgave af den klassiske og velkendte S 179.


Slutresultatet er blevet en barvogn, hvor farverne, materialerne og symbolerne fra den velkendte Tanqueray-flaske er integreret i det ikoniske møbel på fineste vis. Både når det handler om formgivningen og anvendelsesmulighederne, er S 179 et designobjekt, der er tæt knyttet til forrige århundredes barkultur. Designer Sebastian Herkner har kombineret originalens klassiske kromramme og Tanquerays velkendte grønne farve. Overfladen af vognen består af kruset glas, mens den nederste hylde har plads nok til både Tanqueray-flaskerne og de redskaber, man skal bruge for at mixe og shake velsmagende cocktails. Et stilikon indenfor minimalistisk modernitet: Den oprindelige barvogn, der har fungeret som inspiration til specialudgaven, er ikke valgt uden grund. Den klassiske S 179 blev første gang fremstillet i 1930’erne, som var en tid, hvor Bauhaus-stilen fandt sin vej til industriel produktion. Det var også i denne periode, Thonet udviklede sig til en af verdens største producenter af moderne møbler. Originalen er lavet af krom og helt i tråd med principperne “Less is more” og “Form følger funktion”, som kendetegnede Bauhaus-designet. Tanqueray x Thonet-udgaven af S 179 vil være tilgængelig på www.tanqueray-thonet.com i en begrænset periode fra uge 44.

Prisen er ca. 20.000 kr., du kan læse mere om den eksklusive barvogn her.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar