Hjemmelavet remoulade er bare en sikker vinder når du skal have gæster. Det er utrolig nemt, velsmagende og så slår det K-Salat og de andre industriprodukter med adskillige længder. Jeg har lavet to udgaver til dig, hvor den ene er en quick and dirty men alligevel er den vildt lækker. Den anden er lidt længere og har flere ingredienser på, men kan laves på ca. 10 minutter – god fornøjelse!

Hjemmelavet Remoulade

Hjemmelavet Remoulade

Ret: Tilbehør
Køkken: dansk
Keyword: Remoulade
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 250 ml
Forfatter: Familiefaren
Her finder du en opskrift på nem og lækker hjemmelavet remoulade. Derudover er der også en "snyde-opskrift" så du kan lave remoulade på 30 sekunder.
Udskriv

Ingredienser

Remoulade

 • 4 spsk hjemmerørt mayonnaise
 • 2 spsk creme fraiche 18 %
 • 1 spsk hakket kapers
 • 1 spsk revet løg
 • 1 spsk hakket æble
 • 1 spsk hakket cornichoner
 • 1 spsk hakket purløg
 • 1 spsk hakket persille
 • 1 spsk hakket gulerødder
 • 1 spsk hakket blomkål
 • 1 spsk hakket selleri
 • Friskkværnet peber
 • sukker
 • salt
 • Evt gurkemeje til at justere farven

Quick and Dirty Remoulade

 • 3 spsk Piccadilly
 • 2 spsk Mayonnaise
 • Evt gurkemeje til at justere farven

Sådan gør du

Remoulade

 1. Rengør krydderurter.

 2. Hak alle grøntsager fint. Hvis du er presset, så kør det hele på en "hurtig-hakker", smagen forbliver sammen, men det ser ikke helt så pænt ud.
 3. Rør hele molevitten sammen og smag det til med salt, peber, sukker og citron.
 4. Juster med gurkemeje.
 5. Lad det gerne trække på køl i 30 min.

Quick And Dirty Remoulade

 1. Rør det hele grundigt sammen - juster evt. med gurkemeje.

Hvis du gerne vil se udgaven som er “quick and dirty” så hopper du bare til denne opskrift. Hvis du er hardcore og en rigtig levemand, så rører du selv mayonaisen – opskriften finder du her. Jeg har lavet denne opskrift i en lige uge, da mine piger faktisk er begyndt at få øjnene op for, at hjemmelavet kan være super lækkert. De har i mange år spist industriprodukter, hvilket har betydet, at de har været vandt smagen. Heldigvis går det lidt den anden vej nu…

Hjemmelavet Remoulade
Alt hvad du behøver…

Det bedste ved opskriften er næsten, at det er utrolig nemt og bliver vildt lækkert. Mange tror fejlagtigt, at remoulade er på gourmet-niveau og svært at lave, det er det på ingen måder. 

Hjemmelavet Remoulade
Snyde remoulade – men alligevel den bedste…

Forskellen er som jeg ser det strukturen og konsistensen. Hvis du bruger Piccadilly er det hele naturligvis ikke hakket i hånden og smagt til præcist som du ønsker det, men det er et fornuftigt resultat og bruger du en hjemmelavet mayonnaise, så er det altså lækkert.

Hjemmelavet Remoulade
Familiefarens Remoulade…

Jeg håber du har ladet dig inspirere af opskriften…

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

2 Comments

 1. Ulrich T. Nielsen Reply

  Jeg bor i USA hvor jeg ikke kan købe remoulade, så jeg har prøvet mange forskellige opskrifter, og har indtil videre ikke fundet hvad jeg vil.

  Din opskrift er lidt anderledes, og jeg vil prøve den, men har et par spørgsmål først:
  – På billedet er der “syltede agurker” (pickles) men ikke i din ingrediensliste?
  – På billedet er der Gurkemeje men ikke i din ingrediensliste.
  – Hvilke slags æble bruger du? Surt eller sødt?

  • Hej Ulrich,

   Tak for kommentaren, det er da noget værre noget – troede faktisk de havde remoulade i USA? Du skal ikke tænke så meget på om billedet lige matcher det hele, nogle gange lægger jeg ikke alt på brædtet – det er også forvirrende – det beklager jeg 🙂

   Men cornichoner er skam på listen – 1 spsk hakket, som blandes i. Gurkemeje står nederst, det skal blot bruges til at justere faren med – ca. 2 tsk burde være nok. Jeg ville helt klart bruge et syrligt æble.

   Er du så heldigt at de har det produkt der hedder Piccadilly i USA måske?

   BH,
   Mads/Familiefaren…

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift