Gå til opskrift

Min datter elsker at bage småkager, kage, brød eller i det hele taget, bare hygge om familien. Det er faktisk hendes måde, at give en sød gestus på. Hun er den generation som er nede med TikTok, Instagram, Snapchat og faktisk synes Facebook er nogle gamle mennesker bruger, tiden går hurtigt må man sige. Senest fandt hun denne opskrift på Instagram, hvor de laver nogle ret lækre cookies med Kit Kat og chokoladestykker! For at bruge et udtryk min datter elsker er de “vold fråderen” – her kommer opskriften på “Kit Kat Cookies”…

Opskriften her er faktisk nemmere end jeg troede, jeg vil godt tilstå, at jeg lod min datter lave dem. Hun er vildt god til at bage og følger egentlig bare opskriften, retter lidt til også bliver jeg ofte overrasket og resultatet.

Opskrift på de lækreste Kit Kat Cookies
Klar til at lave cookies…
Opskrift på de lækreste Kit Kat Cookies

Opskrift på de lækreste Kit Kat Cookies

Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

 • 100 gram blødt smør
 • 90 gram brun farin
 • 50 gram rørsukker
 • 1 tsk vaniljeekstrakt
 • 1 stort æg
 • 200 gram mel
 • 1/2 tsk bagepulver
 • 5 Kit Kat
 • 1 dl mælk
 • 1 halvpose mørk chokoladechips ca. 150 gram

Sådan gør du

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Pisk smør, sukker, brun farin, vaniljesketrat sammen med ægget indtil det er helt glat.
 3. Tilsæt mel og bagepulver og pisk det sammen.
 4. Knæk eller skær Kit Kat ud og tilsæt 4 af dem sammen med 100 gram chokoladechips.
 5. Men en ske former du dine cookies til kugler svarende til en lille håndfuld. Undlad at mase den for meget, det kom vi nemlig til og så bliver de ret mørke.
 6. Læg dem nu på bagepapir og bag dem i 10-12 minutter.
 7. Lige når de kommer ud, så tilsætter du ekstra Kit Kat og chokoladechips i de lune cookies.
 8. Lad dem køle af og server med et kæmpe glas mælk til.
Opskrift på de lækreste Kit Kat Cookies
Og hvis du hapser lidt er det okay…
Opskrift på de lækreste Kit Kat Cookies
Man kunne også bare stoppe her ikke…
Opskrift på de lækreste Kit Kat Cookies
Done and done…

Selv om min datter er lidt af en slikmund, så kunne hun faktisk ikke spise mere end to, de er nemlig rich og fyldt med kærlighed! Håber du synes om dem…

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

1 Comment

 1. Pingback: Opskrifter til Super Bowl

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift