Diageo afholder for tiden masser af online smagninger, hvor du har chancen for at få nogle ret store oplevelser for beskedne beløb. Det er både med whisky, gin, cocktails og tequila. Til denne smagning er der lagt op til en rigtig lækker aften hvor der shakes masser af cocktails, præcis som en fredag aften bør være!

Denne artikel indeholder reklamelinks

Smagningen finder sted fredag 26/3 kl 19:00-21.00. Til smagningen får du både muligheden for at shake en omgang lækre cocktails med luksus spiritus – Tanqueray TEN starter ballet op og herefter står den bl.a. på Tequila fra George Clooneys brand Casamigos. Til at shake med er der vermout fra Belsazar og naturligvis Fever Three Tonic. Prisen for 6×3 cl + 2×15 cl tonic for er 299 kr – du kan også gå lidt mere all-in, husk nu, at Danmark er langt fra åbnet, så det varer nok noget før du kan rende på bar, derfor kan du købe 6×3 cl + 2×15 cl tonic med en professionel bostonshaker og strainer for 475 kr.

Billetter kan købes via dette link.

Program for smagningen

 • Tanqueray TEN – mere klassisk gin til cocktails findes næppe!
 • Casamigos Blanco – lækker luksus tequila!
 • Roe & Co – relativt ny irsk whiskey, som smager dejligt både alene og i cocktails!
 • Casamigos Mezcal – elegant mezcal, som vi skal prøve i en cocktail med lidt røg!
 • Belsazar Dry – en umådeligt kompleks, elegant og velsmagende luksus vermouth!
 • Belsazar White – en lidt sødere variant, men med samme kompleksitet!
 • Fever Tree Tonic – der hører tonic til!

Vejledning til smagningen

 1. Find et godt glas – gerne et Glencairnglas, så du kan prøvesmage hvert produkt rent.
 2. Find et glas til at mikse cocktails i
 3. Find et vandglas og en flaske vand
 4. Isterninger
 5. Garniture (vi skriver præcist hvad du skal købe, det er ikke kompliceret)
 6. Godt humør
 7. Gå ind på https://smagning.com/online-cocktail-20210326 i god tid. Her finder du link til streamingen på Facebook øverst på siden.
 8. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere.
 9. Vær klar til godt to timers hygge med lækre cocktails og gode historier.

Rigtig god fornøjelse!

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar