I denne Corona tid, hvor forsamlingerne næsten er blevet umuligt, er flere af de store brands begyndt at holde nogle ret interessante online smagninger, hvor man møde virtuelt i stedet for fysisk. Det åbner pludselig op for nogle gode muligheder. Diageo afholder frem mod jul tre meget interessante smagninger, hvor “Rare By Nature” er den første…

Rare By Nature

Denne smagninger kommer godt omkring en række særlige releases fra Diageo familien. Hvor du har muligheden for at smagen 6 spændende whiskys, som ellers er i begrænset antal udgivelser. Her får du muligheden for at smag 3-5 cl. til en online smagning, hvor nedenstående indgår. Prisen for 3 cl. er 350 kr. og 5 cl. 550 kr.

 • Copper Dog – ny lækker whisky som start!
 • Clynelish fra serien Game of Thrones – elegant, lækker og velsmagende!
 • Mortlach 16 år – The Beast of Dufftown!
 • Blair Athol 23 år Special Release – fantastisk, intet mindre. Og så på fadstyrke!
 • Caol Ila 15 år Special Release Unpeated – en anderledes, men fantastisk Caol Ila oplevelse på fadstyrke!
 • Talisker 15 år Special Release – Endnu en Special Release, med røg, udkig til Atlanterhavet og på fadstyrke!

Smagningen finder sted lørdag 24/10 kl 19:00. Det er også muligt at gå sammen med en god ven eller veninde, som også elsker whisky og bestilles 5 cl. så er der er faktisk penge at spare på smagningen. Prøveflasker med sendes med pakkepost, og skal bestilles senest tirsdag 20/10 kl 12:00.

Billetter kan købes via dette link.

Vejledning til smagningen

 1. Find et godt glas – gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whisky, så har du mulighed for at sammenligne dem.
 2. Find et vandglas og en flaske vand
 3. Gå ind på https://smagning.com/online-whisky-20201024 i god tid. Her finder du et link til streamingen.
 4. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere
 5. Vær klar til godt to timers hygge med lækker whisky og gode historier.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar