I 1818 begyndte en ung fyr ved navn John at gå, efter 2 år blev hans whisky grundlagt – Johnnie Walker var skabt! Han går stadigvæk og det selv om, at han er gået rundt om jorden og nu findes næsten over alt i verden, i barer og sikkert også i dit hjem. Men sidste du, at der findes tusindvis af udgivelser fra den kendte knægt fra Skotland? Til denne smagning kan du smage 6 forskellige – bl.a. hans “Green Lable” som kun er til rejsende og som normalt kun fås i lufthavne…

Hvis du ikke kender Jonnie Walker, så velkommen til! Denne video siger det hele, det er lavet i one-take. Det virker på ca. 6 minutter hvordan Johnnie Walker har udviklet sig gennem de sidste 200 år.


Du kan smage alle disse herligheder til den kommende smagning, som er helt enestårende, hvis du spørger mig!
 • Johnnie Walker Blender’s Batch Rum Finish – en dejlig “basis” Johnnie!
 • Johnnie Walker Green Label – den elegante blended malt!
 • Johnnie Walker Double Black Label – den populære Black Label – løftet til næste niveau!
 • Johnnie Walker Blue Label – fantastisk, intet mindre. Top Shelf whisky!
 • Johnnie Walker Ghost & Rare Glenury Royal – et blend af maltwhisky udelukkende fra lukkede destillerier, med hjertet i det hedengangne Glenury Royal Distillery!
 • Johnnie Walker Legendary Eight 200th Anniversary – sammensat af whisky fra 8 destillerier (heraf nogle som nu er lukket), som eksisterede for 200 år siden da Johnnie Walker tog sine første skridt!

Smagningen finder sted lørdag 21/11 kl 19:00. Det er også muligt at gå sammen med en god ven eller veninde, som også elsker whisky og bestilles 5 cl. så er der er faktisk penge at spare på smagningen. Prøveflasker med sendes med pakkepost, og skal bestilles senest onsdag 18/11 kl 12:00.

Billetter kan købes via dette link.

Vejledning til smagningen

 1. Find et godt glas – gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whisky, så har du mulighed for at sammenligne dem.
 2. Find et vandglas og en flaske vand
 3. Gå ind på https://smagning.com/online-jw-20201121 i god tid.
 4. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere.
 5. Vær klar til godt to timers hygge med lækker whisky og gode historier.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar