Opskriften er lavet i samarbejde med Prosciutto di Parma
Dette er én af de opskrifter, som kan virke lidt underlig, men tro mig, det smager fantastisk og er så lækkert! Du skal primært bruge en skarp kniv og et skærebræt og en masse lækre ingredienser, herefter er det bare at give den gas.
Hvis du er meget på Instagram eller TikTok, så har du sikkert set Tobias Hamann, som næsten har skabt en karriere ved at “hakke” alt muligt på et skærebræt og så tilsætte det på ristet brød eller lignende.
Opskrift på verdens nemmeste og lækreste toast med avocado, æg, løg og sprødstegt parmaskinke
Opskrift på en nem og lynhurtig toast med avocado, æg, parmaskinke og løg – tager ca. 10 min. at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
- 2 stykker godt franskbrød
- 2 spsk. smør til stegning
- 2 stykker Prosciutto di Parma
- 1 stk. avokado
- 3 stk. kogte æg
- 1 stk. forårsløg
- ½ bundt dild
- 1 spsk. creme fraiche
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. dijonsennep
- 5 stk. cornichoner
- En lille smule citronskal
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
-
Steg parmaskinken sprød på en tør pande.
-
Smelt smørret på samme pande og rist brødet på begge sider.
-
Læg det til side.
-
Nu skal der hakkes.
-
Halver avocadoen og læg dem sammen med resten af ingredienserne på et skærebræt.
-
Hak løs til det er en ensartet masse, det må gene have lidt struktur.
-
Fordel det på brødet.
-
Riv lidt citronskal over og læg den sprødstegte skinke på.
-
Velbekomme.
Håber du synes om opskriften, jeg er helt med på, at det bliver noget værre hakkeri, men det kommer til at smage som en “avocado-æggesalat” og er virkelig skøn og velsmagende.