Opskriften er lavet i samarbejde med Prosciutto di Parma

Dette er én af de opskrifter, som kan virke lidt underlig, men tro mig, det smager fantastisk og er så lækkert! Du skal primært bruge en skarp kniv og et skærebræt og en masse lækre ingredienser, herefter er det bare at give den gas.

Hvis du er meget på Instagram eller TikTok, så har du sikkert set Tobias Hamann, som næsten har skabt en karriere ved at “hakke” alt muligt på et skærebræt og så tilsætte det på ristet brød eller lignende.

Opskrift på verdens nemmeste og lækreste toast med avocado, æg, løg og sprødstegt parmaskinke

Opskrift på verdens nemmeste og lækreste toast med avocado, æg, løg og sprødstegt parmaskinke

Ret: frokost, Snack
Køkken: Italiensk
Keyword: Parmaskinke, Toast
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 19 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Familiefaren

Opskrift på en nem og lynhurtig toast med avocado, æg, parmaskinke og løg – tager ca. 10 min. at lave og smager fantastisk.

Udskriv

Ingredienser

  • 2 stykker godt franskbrød
  • 2 spsk. smør til stegning
  • 2 stykker Prosciutto di Parma
  • 1 stk. avokado
  • 3 stk. kogte æg
  • 1 stk. forårsløg
  • ½ bundt dild
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 5 stk. cornichoner
  • En lille smule citronskal
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Steg parmaskinken sprød på en tør pande.

  2. Smelt smørret på samme pande og rist brødet på begge sider.

  3. Læg det til side.
  4. Nu skal der hakkes.
  5. Halver avocadoen og læg dem sammen med resten af ingredienserne på et skærebræt.

  6. Hak løs til det er en ensartet masse, det må gene have lidt struktur.
  7. Fordel det på brødet.
  8. Riv lidt citronskal over og læg den sprødstegte skinke på.
  9. Velbekomme.

Håber du synes om opskriften, jeg er helt med på, at det bliver noget værre hakkeri, men det kommer til at smage som en “avocado-æggesalat” og er virkelig skøn og velsmagende.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Write A Comment

Vurdér opskrift