Diageo kører massivt på med online-smagninger, så i denne tid, hvor det er blevet det nye sort, at vi “mødes sammen, hver for sig” er der rig mulighed for at smage nogle lækre dråber til fornuftige penge. Du kender sikkert Talisker allerede, for deres røg, sødme og maritime udtryk – hvis ikke har du en enestående mulighed for at smage her – mangler du til en julegave på falderebet er det også en perfekt gaveide…

Talisker

Hvis vi skal snakke om skotsk whisky i den ende, hvor der er røg med i billedet, så er Talisker umulig at komme uden om. Talisker blev grundlagt i 1857 af brødrene Hugh og Kenneth MacAskill i Carbost på øen Skye og er ét det ældste destilleri, som laver røget whisky. Talisker er “made by the sea” og er et produkt af Skotlands hårde natur, landskab og symboliserer folket på øen. I dag er Talsiker ét af de bedst sælgende destillerier i verden og deres blend med brug af fade, som bringer både sødmefulde og røgede noter frem er rasende populært.

Læs også: “Irish Coffee” med Talisker, sirup og skumfiduser!

Denne kommende smagning med Talisker byder på en masse lækkerier og du har muligheden for, at smage 6 spændende whiskys, som starter med deres klassiske Talisker 10 års og bevæger sig så henover deres “Talisker Port Ruighe“, som har finish på portvinsfade. Smagningen beyder også på “Talisker 8 års Special Release 2021”, som har fået finish på rom-fade. Den slutter på deres 25 års udgave.

Program for smagningen

 • Talisker 10 år – den mest klassiske Talisker!
 • Talisker Port Ruighe – en usædvanlig lækker portvinsfinish!
 • Talisker Distiller’s Edition – den årlige opgradering af klassikeren!
 • Talisker North – Talisker på fadstyrke!
 • Talisker 8 år Special Release 2021 – Special Releases er altid et tilløbsstykke!
 • Talisker 25 år – den ultimative afslutning!

Smagningen finder sted lørdag 15/1 kl 19:00 og billetten skal bestilles senest tirsdag 12/1 kl 12:00. I øvrigt en perfekt ide til en julegave, hvis du er sent ude! De fremsendes 6×2 cl. til 399 kr. eller 449 kr. hvor du også modtager et Glencairnglas som er perfekt til smagningen.

Billetter kan købes via dette link.

Vejledning til smagningen

 1. Find et godt glas – gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whisky, så har du mulighed for at sammenligne dem. Bestil evt smagesæt inkl Glencairnglas (med Smagning.com logo).
 2. Find et vandglas og en flaske vand
 3. Gå ind på https://smagning.com/online-talisker-20210115 i god tid.
 4. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere.
 5. Vær klar til ca to timers hygge med lækker whisky og gode historier.

Håber det giver inspiration til en lille smagning med Talisker og Diageo.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar