Annonce: KitchenAid er aktuelle med tre nye produkter, hvor de simpelthen har valgt at klippe ledningen – bogstavelig talt. De har lavet en håndmixer, en stavblender og en foodprocessor, som er ledningsfri. De er nogle af de første til at komme med en produktserie, hvor vi slipper for ledninger. Jeg har testet alle produkterne og laver en del mad med dem. Her kan du læse alt om KitchenAid stavblender ledningsfri og dens egenskaber.

Denne artikel indeholder reklamelinks

Køb KitchenAid Ledningsfri Stavblender her

Kitchen Aid Ledningsfri Stavblender

Jeg har allerede testet den ledningsfri foodprocessor og den ledningsfri håndmixer – for at fuldføre hele samlingen af ledningsfri produkter manglede jeg kun stavblenderen, hvilket var den, som jeg glædede mig mest til – ikke fordi jeg forventede, den var bedst – men fordi den er det redskab, jeg bruger mest i køkkenet, da jeg ofte laver smoothies og proteinshakes.

KitchenAid stavblender ledningsfri
KitchenAid stavblender ledningsfri…

Læs også: Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer

Førstehåndsindtryk & Unboxing

Ligesom de andre produkter så kommer KitchenAid stavblender ledningsfri også med lidt strøm – nok til at jeg efter unboxing lavede smoothies til mine tøser. Det var min ældste datter, som var mest imponeret, hvilket nok skyldes, at hun indtil nu faktisk har gjort min Thermomix ren efter hver eneste smoothie, hun har lavet, hvilket er blevet til en del. Men denne del vender vi tilbage til.

KitchenAid ledningsfri stavblender
Delene som følger med – blenderkanden med låg står nederste til venstre…

Ligesom med foodprocessoren og håndmixeren kommer den med en oplader, som er kompatibel med alle de ledningsfri produkter fra KitchenAid. Derudover medfølger BPA-fri blenderkande med låg og en aftagelig grydebeskytter.

Læs også: Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri foodprocessor

KitchenAid stavblender ledningsfri
Universalstikket til alle de ledningsfrie produkter…

Design og kvalitet af KitchenAid stavblender ledningsfri

Jeg holder meget af KitchenAids design og synes, det appellerer til begge køn, hvilket er rigtig godt. Jeg synes rigtig godt om stavblenderens udseende, den er flot. Den er i matsort og med “chromebånd”, som matcher “staven”. Den er en kende større end dem med ledning fra KitchenAid, hvilket nok skyldes, at der skal være plads til batteri.

Monopolet tester: KitchenAid Ledningsfri Stavblender
Designed in USA…

Testen

Jeg har siden juni brugt KitchenAid stavblender ledningsfri en del, men min ældste datter Sophia har faktisk brugt den endnu mere. Hun elsker at gå i køkkenet, og lave smoothies til familien. Vi har sammen lavet en hel del og den klarer sig utrolig godt. Jeg vil næsten vove den påstand, at jeg ikke har testet så god en stavblender siden Bamix, som jeg var meget imponeret af. Noget af det, som kan være vanskeligt er at blende fx spinat og kål, da det er svært at få så fint, at det kan nydes i en smoothie. Det klarer den dog rigtig fint. Frosne bær bliver knust til atomer og det endelige resultat er en helt glat smoothie.

Den har ligesom de andre ledningsfri produkter et stærkt genopladeligt litium-ion-batteri, som sikrer der er fuld kraft på. Hvis du kører den på højeste hastighed, så er du ikke i tvivl om, at den er en lille arbejdshest, som blæser afsted. En fuld opladning tager 2 timer. Indikatoren på fronten lyser “grøn”, når den er klar og fuldt opladet. Vi forsøgte at køre den træt, men den vandt og vi gav op før den gjorde 😆

KitchenAid stavblender ledningsfri
Masser af power…

Rengøring af KitchenAid stavblender ledningsfri

Der er ikke meget rengøring og det er muligt at sætte “toppen” i opvaskemaskinen, men en tur under den brandvarme hane eller hvis du har kogende vand i vandhanen, så er den faktisk klaret.

Dommen over KitchenAid stavblender ledningsfri stavblender

Jeg tror de ledningsfri produkter er fremtiden. Faktisk kan det undre mig lidt, at vi ikke har set lignende tidligere? Alt bliver nemmere, og alene det at slippe for bøvlet med at der ligger en ledning henover køkkenbordet, som bliver beskidt og er i vejen, er det hele værd. Jeg er glad for alle produkterne, men navnlig stavblenderen ligger faktisk fast fremme. Den får strøm i løbet af natten og så er den klar til morgen-smoothie. Netop for en stavblender er det ikke et must, at den har en kæmpemotor, det er omdrejningerne som tæller, hvor denne går fra 100-2300 pr. min. hvilket er rigeligt. Vi ender på 5 flotte “Monopoler” – godt gået.

Monopolet tester: KitchenAid Ledningsfri Stavblender

De hurtigopladede specs:

  • Blend effektivt overalt
  • Tag kreativiteten ud af stikket, og slip den løs
  • Ergonomisk og let
  • Optimal driftstid og ydeevne
  • Variable hastigheder sikrer kontrol og fleksibilitet
  • 2 års begrænset garanti inkluderet
  • Kan købes til 1.299 kr. her.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar