Annonce: KitchenAid er aktuel med tre nye produkter, hvor de simpelthen har valgt at klippe ledningen – bogstaveligt talt. De har lavet en håndmixer, en stavblender og en foodprocessor, som er ledningsfri. De er nogle af de første til at komme med en produktserie, hvor vi slipper for ledninger. Jeg har testet alle produkterne og laver en del mad med dem. Her kan du læse alt om KitchenAid ledningsfri håndmixer og dens egenskaber.

Denne artikel indeholder reklamelinks

Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer

Køb KitchenAid håndmixer her

KitchenAid er ét af de stærkeste brands, der er på markedet, når det kommer til design og kvalitet. Nu kan de også krydse innovation af på listen med deres nye produktserie, hvor vi slipper for at døje med en ledning, imens vi er i køkkenet.

Læs også: Monopolet tester: Kitchenaid ledningsfri foodprocessor

KitchenAid ledningsfri håndmixer

Førstehåndsindtryk & Unboxing

Imponerende nok så kommer KitchenAid ledningsfri håndmixer faktisk med strøm på, så 5 sekunder efter du har åbnet kassen, så er du klar til at piske. Den er lige ud af landevejen – 7 hastigheder, hvor den faktisk på det højeste blæser af sted. Nu kunne jeg ikke målehastigheden som sådan, men alligevel har jeg lavet en sammenligning, som du kan se i testen længere nede.

KitchenAid ledningsfri håndmixer

Den kommer med en oplader, som er kompatibel med alle de ledningsfri produkter fra KitchenAid, så reelt kan du nøjes med at have en enkelt liggende fremme og lade op efter behov.

Design og kvalitet af KitchenAid ledningsfri håndmixer

Jeg holder meget af KitchenAids design og synes, det appellerer til begge køn, hvilket er rigtig godt. Jeg synes også, det er lidt forældet, at der skal være “maskuline” produkter og “feminine” – alle er i køkkenet, så hvorfor ikke lave dem “unisex” som her. Håndmixeren er “cylinderformet” og er i matsort, hvilket passer helt perfekt til mit sorte og hvide køkken. De to medfølgende piskeris er i rustfrit stål og kan sagtens klare opvaskemaskinen.

KitchenAid ledningsfri håndmixer - piskeris

Læs også: Læs også: Læs også: Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri stavblender

Testen

Jeg har siden juni brugt KitchenAid ledningsfri håndmixer en del, men min ældste datter Sophia har faktisk brugt den endnu mere. Hun er en rigtig “bagetøs” og elsker at overraske familien med bagværk som kager, småkager og brød, så hun har faktisk brugt den endnu mere end mig. Hun fik til opgave at teste, hvor længe den kan holde strøm, men efter hun havde brugt den til 5 opskrifter uden at lade op, så kom hun til at sætte den i strøm, men da havde hun også lavet 100 småkager og to kager, så den holder strøm længe.

KitchenAid ledningsfri håndmixer

Den har ligesom de andre ledningsfri produkter et stærkt genopladeligt litium-ion-batteri, som sikrer, der er fuld kraft på. Hvis du kører den på højeste hastighed, så er du ikke i tvivl om, at den er en lille arbejdshest, som blæser af sted. En fuld opladning tager 2 timer. Indikatoren på fronten lyser “grøn”, når den er klar og fuldt opladet.

Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer
Okay – måske blev det pisket lidt for hårdt…
Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer

Jeg har endnu ikke stået i en situation, hvor den gik tør for strøm, men har med vilje ladet den køre, indtil den stoppede. Herefter gav jeg den 7-8 minutter, og så kunne den fortsætte yderligere 30 min. KitchenAid sætter ikke tid på, men forklarer på deres site, at den hurtige opladning på 10 min giver mulighed for at lave en småkagedej. Det passer ret godt og faktisk lidt mere til.

Læs også: Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri stavblender

Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer

Efter at jeg havde brugt den nogle gange, slog det mig pludselig – hvorfor ikke lave lidt mad udenfor? Så da jeg skulle piske en æggesnaps, da jeg lavede en opskrift på tiramisu, så valgte jeg faktisk at stå udenfor ved mit havebord – why not?

Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer

Rengøring af KitchenAid ledningsfri håndmixer

Der er ikke meget rengøring, medmindre du naturligvis virkelig har pisket som en gal, og der er flødeskum eller kagecreme overalt på mixeren. Ellers er det bare at sætte piskerisene i opvaskemaskinen – thats it!

Dommen over KitchenAid ledningsfri håndmixer

Som jeg skriver i dommen om foodprocessoren, så tror jeg ledningsfri produkter er fremtiden. Det er kun et spørgsmål om tid, før andre producenter går samme vej. Ledninger er bøvlede, de roder, og er man lidt en sjuskerøv som mig, så kommer der lynhurtigt dej eller flødeskum på ledningen, og så står man der – modløs og opgivende – næsten da 😜 Deres strategi går også ret godt i takt med, at flere og flere af vores produkter i verden går over til at være på batteri – jeg er nok den eneste, som stadigvæk klipper min 300 meter lange hæk, hvor jeg slæber 3-4 forlængerledninger efter mig. Prisen ligger på 1299 kr. hvilket er en del, så det, du skal gøre op med dig selv, er, om friheden er prisen værd? Det mener, jeg den er – faktisk er jeg villig til at gå ret langt for at være mere effektiv i mit køkken.

Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer

De effektive specs:

  • Bland effektivt, overalt
  • Tag kreativiteten ud af stikket, og slip den løs
  • Soft start for at undgå stænk
  • 7 hastigheder at vælge imellem
  • Fritstående, så den roder mindre
  • 2 års begrænset garanti inkluderet
  • Pris 1.119 kr. hos KitchenOne

Monopolet tester: KitchenAid ledningsfri håndmixer

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...