Annonce: Hvem elsker ikke ​​Baileys? Den silkebløde irske flødelikør har en variant, der stort set passer til enhver lejlighed, uanset om det er som ingrediens i en kageopskrift eller i en kop varm chokolade en kold vinterdag. Nu lancerer Baileys det seneste skud på stammen i likørfamilien, der hedder Baileys Colada. Den nye variant kan bedst beskrives som et lille stykke ferie på flaske, man kan forkæle sig selv med, hvis man rent mentalt har brug for en afstikker til varmere himmelstrøg.

Denne artikel indeholder reklamelinks

Selv om vejret ikke er gået i 100 % “Forårsmode” så nærmer vi os heldigvis med hastige skridt. Derfor kan du sagtens skrue op for den gode stemning – og det kan både være hjemme i din sofa, på din altan eller i din baghave. Baileys har nemlig i år udvidet produktporteføljen med ​​Baileys Colada, som er en ny variant, der smager af det bedste fra troperne og passer perfekt til en aften med solnedgang ved vandet eller en middag med gode venner en forårsaften i haven. Den eneste lille sky på himlen er, at den kun bliver solgt i begrænset tid. Så hvis det frister, er det noget med at pakke cocktailglassene i picnic-kurven og svinge forbi dit lokale supermarked en af de kommende måneder.

Set hos Barlife til 169 DKK.

KOM SOMMEREN I FORKØBET MED EN KOLD BAILEYS COLADA

Baileys Colada er lavet på cremelikør og blandet med den rige smag af kokosnød og sød ananas. Det gør Baileys Colada helt oplagt, hvis du nemt og hurtigt vil kunne servere alles yndlingsferiecocktail, uanset hvor du skal mødes med dine venner.

“Marts har allerede budt på rekordmange solskinstimer i Danmark, og vi er glade og stolte over at kunne introducere Baileys Colada samtidig med, at de varmere måneder for alvor melder deres ankomst. Det her er bare endnu en god grund til at forkæle sig selv, og jeg tør godt love, at sommerferien starter, når du tager den første slurk,” fortæller Guri Rime fra Diageo Danmark.

KOM SOMMEREN I FORKØBET MED EN KOLD BAILEYS COLADA

Baileys Colada

Ret: Cocktail
Køkken: Spansk
Keyword: Pina Colada
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 2 glas
Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

  • 10 cl Baileys Colada
  • 2 kopper frossen ananas
  • 3 spsk. knust is
  • Finthakket kokosnød

Sådan gør du

  1. Kom knust is i en blender sammen med frossen ananas og Baileys Colada.
  2. Blend, til konsistensen er jævn.
  3. Fugt kanterne på dine cocktailglas, og tryk dem ned i den hakkede kokos, så de fine stykker sætter sig på kanten af glasset.
  4. Hæld din cocktail i glassene, og pynt til sidst med en skive og et blad fra ananassen.

Baileys Colada er tilgængelig i hele landet – men kun i en begrænset periode. Den vejledende udsalgspris er 142 kr. for en 750 ml flaske, og den bliver solgt gennem Coop og Salling Groups butikker.

KOM SOMMEREN I FORKØBET MED EN KOLD BAILEYS COLADA
Hvis du ikke er til en klassisk “Pina Colada” så kan det også bruges over is med en omgang frisk frugt til…

Som en del af lanceringen på det danske marked bygger Baileys også en Colada pop up-bar i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor alle interesserede i uge 14, 15 og 16 er velkomne til at svinge forbi og smage.

Skål og kom så med det forår 😎

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift