Diageo er verdens største importør af whisky og ejer adskillige topdestillerier i verden. Du kender uden tvivl både Talisker, Lagavulin og Singelton. Det er whiskyer, som har været på markedet i årevis og med høj kvalitet og kæmpe popularitet også bliver de næste mange år. “Special Release” er en række særlig udgivelser, som er kommet i stærkt begrænset antal flasker. Nu har du chancen for, at smage dem alle!

Diageos Master Blender Dr. Craig Wilsen har skabt denne serie, som kommer fra en række af de absolutte favoritter fra Skotland. på turen kommer ud omkring 6 spændende destillerier, hvor der både er de blide fra Speyside og dem med masser af røg fra Islay. Det er helt enkelt en række fantastisk og uforglemmelige udgaver, som du bliver præsenteret for. Hvis du vil vide mere om de enkelte releases, så kan du se mere i denne artikel Rare by Nature fra Diageo.

Online

Smagningen finder sted fredag 12/2 kl 19:00-21.00.

Prisen for oplevelsen er 499 kr. eller 549 kr. hvis du vil medkøbe et Glencairnglas, som er meget oplagt til smagningen. Du kan se programmet nedenstående, hvor de enkelte whiskys er nævnt.

Læs også: Rare by Nature fra Diageo

Billetter kan købes via dette link.

Program for smagningen

 • Singleton 17 år SR21
 • Inchgower 27 år SR18
 • Pittyvaich 28 år SR18
 • Collectivum XXVIII SR17
 • Lagavulin 12 år SR21
 • Talisker 8 år SR21

Vejledning til smagningen

 1. Find et godt glas – gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whisky, så har du mulighed for at sammenligne dem. Bestil evt smagesæt inkl Glencairnglas (med Smagning.com logo).
 2. Vand og vandglas
 3. Godt humør
 4. Gå ind på https://smagning.com/online-whisky-20210212/ i god tid. Her finder du link til streamingen på Facebook øverst på siden
 5. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere der sidder sammen
 6. Vær klar til ca to timers hygge med lækker whisky og gode historier.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar