Det er forsat tiden hvor vi hygger os samme, men hver for sig. Det betyder, at virtuelle smagninger boomer som aldrig før. Seneste har jeg deltaget i en smagning afholdt af Diageo og Smagning.com med deres “Rare By Nature” whisky. Nu er tiden kommet til, at de afholder cocktailsmagninger – allerede kan jeg godt afsløre, at Diageo laver nogle af de mest gennemførte smagninger jeg har oplevet, så er du til en velshaket cocktail med premium produkter, så kunne denne kommende smagning være noget for dig!

Denne artikel indeholder reklamelinks

Smagningen finder sted lørdag 5/12 kl 19:00, hvor Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og spiritusekspert Dennis Klindrup, i samarbejde med Live Event, går i studiet for at afholder smagning. Prøveflasker med sendes med pakkepost, og skal bestilles senest tirsdag 1/12 kl 12:00 – prisen er 249 kr. hvor du kommer til at smage 6 cocktails, så der burde være nok til en god lørdag aften.

Billetter kan købes via dette link.

Vi skal arbejde med følgende produkter:

  • Tanqueray Ten – klassisk London Dry Gin, med mere af det hele!
  • Villa Ascenti – den “nye dreng i klassen” fra Italien!
  • Jinzu – japansk inspireret gin, lavet i Skotland, udviklet af Dee Davies, da hun vandt Diageos “Show Your Spirit Competition”!
  • Ketel One – vodka i den absolutte luksusklasse. Vodka er ikke bare vodka!
  • Belsazar Red – en umådeligt kompleks og velsmagende luksus-vermouth!
  • Belsazar Rosé – en lidt lettere variant, men med samme kompleksitet!
  • 2 miksere fra Fever Tree – som har en stor del af æren for at nydefinere markedet for miksere!

Vejledning til smagningen

Prøveflasker med 5 cl af hver spiritus og vermouth sendes sammen med 20 cl af hver mikser med pakkepost. Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de produkter vi skal arbejde med, og en huskeliste til dig selv:

  1. Find et godt glas – gerne et Glencairnglas, så du kan prøvesmage hvert produkt rent.
  2. Find et et glas til at mikse cocktails i
  3. Vand og vandglas
  4. Isterninger
  5. Garniture (vi skriver præcist hvad du skal købe, det er ikke kompliceret)
  6. Tonic
  7. Godt humør
  8. Gå ind på eventet i god tid. Link til eventet kommer på denne side i dagene op til smagningen.
  9. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere
  10. Vær klar til to timers hygge med lækre gin, cocktails og gode historier.

På “Mad & Monopolets” Facebook side, kan du vinde 2 billetter til smagningen.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar